Pazartesi, Ekim 31, 2011

Tuzlaspor önce durdurdu, sonra vurdu


PAŞABAHÇESPOR: 0 TUZLASPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluğu hedefleyen iki ekip, Paşabahçe ve Tuzlaspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı Paşabahçe’nin üstünlüğüyle geçen maçta konuk ekip ikinci yarıdaki oyunuyla sonuca gitti. 
Tuzlaspor maça çok tutuk başladı. Ev sahibi ekip seyircisinin de desteğiyle maça çok iyi başladı. Paşabahçe takımı pozisyon üretmekte güçlük çekse de duran toplardan etkili olmaya çalıştı. Maçın 15. dakikasında sağ taç çizgisine yakın bir bölgeden ev sahibi ekibin kullandığı serbest atışta top üst direkten dışarıya çıktı. Bu yarıda Tuzlaspor takımı iyi mücadele etmesine karşın oyun kurmakta güçlük çekti. 25’te ev sahibi ekip kaleyi karşıdan gören bir noktadan yine bir serbest atış kazandı. Topun başına geçen kaptan Dinçer'in vuruşunda top yan direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı. Konuk takımın bu yarıda çok fazla faul yaptığı gözlendi.

İlk yarının son anlarında bu sefer ev sahibi ekip sol taç çizgisine yakın bir bölgeden kullanmış olduğu serbest atışta arka direkte oluşan bir karambolde top yine direkten oyun alanına döndü. Bu yarıda Paşabahçespor’un 3 topu direkten döndü.

İkinci yarıya Tuzlaspor Teknik Direktörü Metin Köksal Terzi değişikliklerle başladı ve bu hamleler maçın kaderini değiştirdi. Mavi-Beyazlılar’da orta sahaya Mehmet, forvete de Yunus alınırken, 60. dakikadan itibaren oyunda üstünlüğü ele aldı. Rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Tuzlaspor bu yarıda Yunus'la 3 net gol pozisyonundan yararlanamadı.

83. dakikada Mehmet Yılmaz sol kanattan kişisel çabalarıyla taşıdığı topu arka direkteki Mehmet Şanalmış'a çıkarttı. Bu futbolcu da gelişine düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Maç bu skorla bitti ve Tuzlaspor çok kritik üç puanın sahibi oldu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...