Pazar, Ekim 30, 2011

Sefaköy'e Ayazağa şoku

SEFAKÖY: 0 AYAZAĞA: 1


İstanbul Amatör Küme 13.Grupta oynanan maçta alt sıralardan kurtulmak isteyen Sefaköy ile Ayazağa altıncı hafta maçında karşı karşıya geldi. Sefaköy Kartal Stadı'nda oynanan maç büyük bir çekişmeye sahne olurken konuk Ayazağaspopr 23. dakikada Fatih'in attığı golle sonuca giden taraf oldu.0-1.

Maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. İlk 20 dakikalık bölüm ortasaha mücadelesi şeklinde geçti. Sefaköyspor bu bölümde daha arzulu ve istekli bir oyun ortaya koymasına rağmen  golü kalesinde gören taraf oldu. 23. dakikada Fatih konuk ekip adına skoru 1-0 yaptı. Golden sonra atak gözüken Sefaköyspor ilk yarı boyunca girdiği fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 yenik gitmek zorunda kaldı.



İkinci yarıda ise konuk Ayazağa ev sahibi Sefaköy'e oranla oyunu kontrolü altında tuttu. Sefaköyspor ilk yarıda sarfettiği eforu ikinci yarıda tekrarlayamazken son dakikalarda yaşanan kondisyon sıkıntısı nedeniyle rakip kaleye gitmekte de zorlandı. Konuk Ayazağaspor skoru da 1-0'da tutarak evine 3 puanla döndü. Ayazağaspor bu sonuçla puanını 6'ya yükseltirken Sefaköyspor 2 puanda kaldı. 


Stad: Sefaköy Kartal
Hakemler: Mehmet Katip Turgut, Nurettin Ulaş Koçer, Ümit Sayın
Sefaköyspor: Emre **, Serhat **, Sinan 5.5, Seyfettin **, Mesut **, Abdülaziz **, Eyüp **, Faruk** (Enes *), Necmi * (Sezer **), Gürkan ***, Buğra **
Ayazağaspor: Sait Tan **, Aydemir **, Recep ** (Metin *), Ersin **, Mehmet ***, Göktuğ ***, Emre Yüksel **, Emirhan * (Selçuk **), Tolunay **, Fatih Şafak ***, Eser***
Gol: 23'Fatih (Ayazağa)


HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.