Pazartesi, Ekim 31, 2011

Sapancaspor deplasmanda 'Akın' etti

KARAAPTİLER AKINSPOR:0  SAPANCASPOR:5
Ligde oynadığı 3 karşılaşmadanda galibiyetle ayrılan Sapancaspor, 4.hafta mücadelesinde de 3 puan için gittiği Karaaptiler deplasmanından 5 golle galip ayrıldı.

Bu sene yeni yapılanmaya giden ve BESYO mezunu yeni hocası aynı zamanda takımın 3.Ligde de antrenörlüğünü yapan Osman Başer ile anlaşan Sapancaspor, kadroyuda ağırlıklı olarak Sapancalı oyunculardan kurdu.Sapancaspor'un 3. ve 2. Lig'de yıllarca oynamış olan kaptan Recep Yavaş ve kaleci Yunus Emre Erkin bunlardan sadece birkaçı.

Ayrıca geçen sene BAL'da oynayan eski oyuncusu Cihangir'i de kadrosuna katan Sapancaspor, Sakarya Süper Amatör'ün tartışmasız en iyi forvetlerinden yine aslen Sapancalı olan Celal Yavaş'ı da kadrosuna kattı.

Birlik beraberliğin yanı sıra takımın profesyonel yıllardaki taraftar grubu olan Haramiler'in de tribünlere dönmesiyle Sapancaspor adeta küllerinden doğdu ve eski günlerine dönüş sinyali verdi.

Şimdi Sapancaspor'un önünde bu yıl tek bir hedef var: Mutlaka ama mutlaka Bögesel Amatör Lig ve ilerleyen yıllarda, eski zamanlarda olduğu gibi yine hakettiği profesyonel liglerde yer almak.

Stat:Karaaptiler Sahası
Hakemler:Gökhan Kahyacık *** Uğur Garan ** Birol Karaman **
Karaaptiler Akın:Salih **  Ceyhun ** Atakan * Zafer ** ( Cihat **) Ahmet ** Kerem ** Ertuğrul ** ( Tolgahan **) Gökhan * Alican ** Recep ** ( Volkan **) Gökhan **
Teknik Diretör:Musafta Arıcı
Sapanca G.:
Yunus Emre*** ( Fatih **) Yavuz *** Abdullah *** Erhan *** Cihangir *** Recep *** Yusuf *** Özcan *** ( Ali **) Çağlar *** Celal **** Tanju *** ( Kemal **)
Teknik Direktör:
Osman Başer
Goller: Dk 10 Recep Yavaş, Dk 12 Çağlar , Dk 28, 47 , 68 Celal Yavaş


KAYNAK: www.sapancaspor.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...