Pazartesi, Ekim 31, 2011

Önder, Cansiperane

BAHÇELİEVLER OLİMPİKSPOR  0-0 AYAZAĞA ESENSPOR
İstanbul  1.Amatör  Lig’i 12 Grup maçında  Bahçelievler Olimpikspor   İle  Ayazağa Esenspor karşı karşıya geldi.  Sahadan her iki takımda 0-0 skorla puanları paylaştı. Esenspor kalecisi Önder maçın yıldızıydı.

Mücadelede her iki takım tamamen kontrollü futbolu tercih etmelerinden dolayı tribünlerde maçı izleyenlere çekişmeli ve zevkli dakikalar yaşattılar. 


Ayazağa Esenspor, Bahçelievler Olimpikspor karşısına oldukça eksik bir kadroyla çıktı. Serdal, Mehmet  geçen haftadan kırmızı kart görmeleri nedeniyle cezalı oluşlarının yanı sıra Murat’ın işleri nedeniyle gelemeyişi  takımın ideal dizilişinde sıkıntılar yaşandı. 
Bahçelievler Olimpikspor, oyun sisteminde Ayazağa Esenspor’a kimi zaman hareket sahası kazandırdı. Ancak Yeşil beyazlıların bu sezon Bahçelievler Olimpikspor dan transfer ettikleri Hakan’ı ve günün çok ama çok hayati kurtarışlarıyla damgasını vuran ikiliyi geçmeleri mümkün olmadı. 

Önder’den cansiperane kurtarışlar.
Bahçelievler Olimpikspor’un ataklarını cansiperane çıkaran Ayazağa Esenspor kalecisi Öner 90+4 dakikada hakemin olmayan bir penaltıyı vermesini de kurtarması alkış topladı.  
Sığmıyoruz duplex olanı yok mu? 
Stadın yenilenmesiyle birlikte güzel bir görünüme kavuştuğu, aynı zamanda futbol oynamaya müsait bir zemine sahip. Fakat deplasmana gelen konuk takımlar şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.


Maçın orta hakemine diyecek bir söz bulamazken, iki yardımcı hakeminde alt sıraları ilgilendiren çok önemli bir maça böylesi acemi hakemler verilmesi her iki takımında çileden çıkmasına neden oldu. Karşılaşma da her iki takımda gol bulamadan 0-0  skorla tamamlandı.  


Haber & Resim : Optimist

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.