Pazar, Ekim 30, 2011

Ne Gazitepe'ye ne de Alibeyspor'a yaradı

GAZİTEPESPOR: 1 ALİBEYSPOR: 1
İstanbul 1.Amatör Küme 1.Grupta ,gruplarında zirve hesapları yapan iki Silivri temsilcisinin lig maçında sahada mükemmel bir mücadelenin yanı sıra paylaşılan puanlar vardı.1-1.
Zirve yarışından kopmak istemeyen Alibeyspor ve Gazitepespor arasında Ortaköy Stadı’nda oynanan karşılaşmada doksan dakikaya müthiş bir heyecanın yanı sıra tribündeki taraftarlar da güzel ve centilmence bir oyun takip etti. Ortaköy Stadı’nda oynanan maçın ilk dakikalarında Gazitepe hızlı bir başlangıç yaptı. Özellikle orta alandaki tecrübeli ayakları ile ileri uçta etkili olmaya çalıştı. Gazitepe maçın 12.dakikasında genç oyuncusu Önder ile maçı 1-0’a getirdi.
Bu dakikadan sonra oyunu biraz daha kendi sahasında kabul eden Gazitepe gelişen Alibey ataklarında defansı zaman zaman zor anlar yaşadı. Müsabakanın ilk yarısı Gazitepe’nin üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıya daha da istekli başlayan Alibey geliştirdiği sağlı sollu ataklarla Gazitepe kalesinde gol aradı. İkinci yarının ilk bölümlerinde kalesinde devleşen Gökhan Alibey ileri uç elemanlarına kalesini kapattı. Maçın 77.dakikasında Alibey sağ kanattan köşe ataşı kazandı. Ön direğe kesilen köşe atışına ters bir vuruş yapan Ahmet topu ağlara yolladı 1-1.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın diğer bölümlerinde her iki tarafta aradığı galibiyet golünü bulamayınca maç bu skorla tamamlandı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Alibeyspor'lu oyuncu Oğuzhan hakeme itirazlarını sürdürünce kırmızı kartla cezalı duruma düştü.


Stat: Silivri
Hakemler: Ünal Yentürk, Nazım Tüzümet, Sinan Uğur
Gazitepespor: Gökhan 8, Taner 8, Feyyaz 8, Emre 8, İbrahim 8, Özal 8, Ömer 8, Ahmet 8, İlkay 8, Önder 8, Aykut 8
Silivri Alibeyspor: Erdal 8, Oğuzhan 8, Abdülkerim 8, Aycan 8, Yüksel 8, Emrah 8, Ahmet 8, Tahsin 8, Gürkan 8, Erkut 8, Aycan 8
Goller: 12’ Önder Gazitepe, 77’ Ahmet kendi kalesine
Kırmızı kart: Oğuzhan (Alibey) 

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.