Pazar, Ekim 30, 2011

Lider Bakırköy 'Toz'u dumana kattı!


TOZKOPARAN BİRLİKSPOR: 0 BAKIRKÖYSPOR: 6 (U17)
İstanbul U17 Ligi 18. Grup’ta yenilgisiz lider Bakırköyspor, Seyrantepe Yeşilcespor’dan sonra Tozkoparan Birlikspor’u da 6-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Maçın yıldızı, 4 gol atan Berke'ydi.
Geçen hafta içi Beşiktaş Yıldızspor karşısında aldığı yenilgiyi Bakırköyspor önünde telafi etmek isteyen Birlikspor ummadığı bir skorla karşılaştı. Maçın 16. dakikasında Berke konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Tozkoparan Birlikspor Ahmet ve Mustafa ile gole yaklaşsa da kaleci Elyamin geçit vermedi. Berke 20 ve 26’da iki gol daha buldu ve ilk yarı 0-3 sona erdi.

Maçın yıldızı Berke 47’de yine sahneye çıktı ve durumu 4-0 yaptı. Farklı yenik duruma düşmesine karşın ev sahibi ekip mücadeleden kopmazken çok iyi bir futbol sergileyen Bakırköyspor 60ve 66’da Abdurrahman’la iki gol buldu ve sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Bakırköyspor puanını 18’e çıkarırken Birlikspor 6 puanda kaldı.

Stat: Güngören
Hakemler: Şenol Susam, Cihan Değerli, Koray Gündoğdu
Tozkoparan Birlikspor: Murat ** Umut ** Hüseyin * Batıkan ** (İsmet * ) Berat **Sinan ** (Okan * ) İsmail ** Ahmet ** Mustafa ** Kadir **
Bakırköyspor: Elyamin ** Abdulrahman **** Eray ** Mehmet ** (Ali * ) Emrehan ** Cem ** Mutluhan ** Galip ** (Önder * ) Burak **** Sinan *** Berke *****
Kırmızı Kart: Hüseyin (Tozkoparan Birlikspor)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Not: Karşılaşmanın Saha Komiseri Olan Sayın Hüseyin Beşok'a Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ediyorum.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.