Perşembe, Ekim 27, 2011

Leventspor, Erok maçına hazır

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grup ekiplerinden Leventspor, Erokspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile noktaladı. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde sabah 10'da başlayan çalışma, 1 saat 40 dakika sürdü. Antrenman önce tam sahada düz koşu, ardından ısınma hareketleri ve açma germe hareketleriyle start aldı. Kaleciler Noble ve Sami antrenör Eyüp Dur nezaretinde çalışmalarına devam ettiler.

Futbolcular tam sahayı parselleyerek pas çalışması yaptılar. Ardından 3 takım haline ayrılarak taktiksel ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Turuncu Takımda Yasin, Murat, Mustafa, Ahmet Alkaya, Oğuzhan, Mavi Takımda Yusuf, Ümit, Muhammet, Ahmet Çötoğlu, Yakup, Kırmızı Takımda Berdan, Sinan, Özay, Erdem ve Cihan yer aldı. Teknik Direktör Burhan Esmen oyunu sık, sık durdurarak futbolcularına ikazlarda bulundu.

Çift kale maçın ardından Leventspor kanat organizasyonu çalışması yaptı. Sağ kanattan Özay ve Murat, sol kanattan Berdan, Muhammet ve Yasin'in ortalarında Cihan, Erdem ve Sinan gol aradı. Antrenman şut çalışmasının ardından son buldu.


Ahmet Mert ve Mithat Düz Koşu
Dünki antrenmanda bileği burkulan Ahmet Mert, günü düz koşu yaparak geçirdi.Mithat ise bugün çalışmasına daha bir ağırlık vererek çabukluk ve dayanıklılık çalışması yaptı. Leventspor.com. resmi sitesine açıklamalarda bulunan Mithat şunları kaydetti, "Selvispor maçında sakatlıktan sonra 2 hafta süren bir sakatlık dönemi geçirdim. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. İnşallah en yakın zamanda sahalara dönüp takımım adına faydalı olacağım. Adeta gol atmak için sabırsızlanıyorum."


Malkoçoğlu da, Leventspor Antrenmanında
Ünlü Aktör Cüneyt Arkın, bugün sabah saatlerinde Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde bir yürüyüş yaptı. Kısa bir süre Leventspor antrenmanını izleme fırsatı bulan Malkoçoğlu futbolculara bol şans ve başarı dileklerini ilettikten sonra tesislerden ayrıldı.

 
Kaynak:www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.