Cuma, Ekim 28, 2011

Köşe: Yapma be müdür!


Silivrispor seyrettiğim BAL takımları içerisinde iyi futbol oynayan,
güven veren, bunun yanında güçlü kadrosu ile rakiplerine göz dağı veren bir ekip. Silivrispor bence dün yaşananları hak etmiyor. 
Ben Silivrispor’u profesyonel ligde de çok seyretmiştim. Bizler gazeteciyiz, nasıl sizin göreviniz kulübünüze hizmet ise bizim görevimiz amme hizmeti  yaparak haberlerimizi  spor severlerimize  ulaştırabilmektir. Bizleri sevmek zorunda değilsiniz ama bizler sizleri çok seviyoruz. Eğer öyle olmasa maddi hiç bir gelirimiz olmadan sizleri adım adım takip edip haber yapmayız ama içimizdeki sevgi bize bunları yaptırmakta.

Silivrispor geçmişinden gelen başarıları dolayısıyla oynamakta olduğu ligin popüler  bir kulübüdür. İlçenin adını taşıyor, bünyesinde sorumlulukları var  ve spor yazarlarının gözdesidir. Tabii ki Silivrispor bizler tarafından takip edilecektir. Tıpkı Karagümrük gibi, Feriköy gibi, Beykoz gibi, Vefa gibi, Taksimspor gibi.

Yapmakta olduğumuz amme hizmeti hoş görüyü de beraberinde getirmektedir. Silivrispor’un müdürüsün, gençsin, mutlaka futbol bilgin var ki oraya seni yönetim layık görmüş yetki vermişler. Engin Akın arkadaşımıza gazetecilik yetkisini de çalışmakta olduğu firmalar vermektedir. Kendisi almış olduğu görevleri layıki ile yapmaktadır zaten öyle olmasa kendisine o yelek verilmez.

Gazeteci yalnız adamdır yanında ikinci adam yoktur fotoğraf çeker, yorum yapar, nereye gitse yalnızdır. Bir de insanların hoşuna gitmese de tespit etmiş olduğu olayları yazar. Engin Akın hepimizin yaşadığı olayı yaşadı. Tek kişiye saygı göstermek bence daha doğru olurdu. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde böyle  olayları yaşamak bizlere yakışmadı. Neyi paylaşamadık veya paylaşamıyoruz? Herkesin gördüğü seyrettiği bir hazırlık maçını fotoğraflamak suç mu?

Ülkemizin  birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğu şu günlerde  gelin  birbirimizi kucaklayalım. Kaba kuvvet  ile değil saygı ve sevgi ile konuşalım. Gelecek siz gençlerindir. Bunları düşünün. Müdür olmak değil sportmen olmak önemli o mevkilerde.

YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...