Çarşamba, Ekim 26, 2011

Hamidiyespor çok farklı


HAMİDİYESPOR: 6 PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: 0
İstanbul U15 Ligi 14. Grup 4. hafta müsabakasında Hamidiyespor ile Pazariçi Köprülüspor, Mehdi Sancak Stadı’nda karşı karşıya geldi. 

Başlama düdüğü ile birlikte çok pas yapan ve sahanın her yerinde basan bir Hamidiyespor vardı. Köprülüspor ise rakibine karşı fizik üstünlüğünü değerlendirerek defansın arkasına atılan uzun toplarla gol bulmaya çalışıyordu. İlk yarıda Hamidiyespor yakaladığı net pozisyonları gol olarak değerlendirememenin sıkıntısını yaşıyordu. İlk yarının ortalarında Hamidiyespor atağında top ağlarla buluştu fakat ofsayt gerekçesiyle pozisyon gol değeri kazanmadı.  İlk yarıda son dakikalara yaklaşırken kaleciye verilen geri pasta güzel bir takipçilikle araya giren Mehmet Yılmaz Hamidiyespor’u öne geçiren golü attı. 1-0


İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarının oldukça çekişmeli geçeceğini düşünenler yanılmamıştı, ikinci yarının ilk 10 dakikası çekişmeli ve karşılıklı ataklarla geçti. İkinci yarının ortalarında  Mehmet Yılmaz kendinin ve takımının ikinci golünü atarken Hamidiyespor biraz daha rahatladı. Skorun verdiği avantaj ve ikinci gol sonrası rakibinin gardının iyice düşmesi sonucu maç adeta tek kale oynanmaya başladı. Kağıthane temsilcisi yedek kulübesindeki tüm oyuncularına bu dakikadan sonra şans vererek oyuna aldı. Kulübeden gelen oyuncularında oyuna pozitif katkıda bulunması sonucu üst üste goller gelmeye başladı. Öyle ki maç 6-0 sona ererken gollerden ikisinin defans oyuncularından gelmesi bu baskının ne derecede olduğunu ortaya koyuyordu.


Hamidiyespor bu galibiyetle liderlik koltuğuna otururken, Pazariçi Köprülüspor üst sıralarda tutunabilmek adına önemli bir puan kaybı yaşıyordu.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.