Cumartesi, Ekim 29, 2011

Halil Rıfat Paşa tekledi

HALİL RIFAT PAŞASPOR:2  YENİ MADENSPOR:2
İstanbul 1. Amatör Küme 13. Grup 6. hafta mücadelesinde Halil Rıfat Paşaspor ile Yeni Madenspor takımları Ayazağa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiler. 1.sırada yer alan Halil Rıfat Paşa 8. sıradaki Yeni Maden karşısında çok zor anlar yaşadı. 

Yeni Maden geçen hafta Sefaköyspor karşısında alınan galibiyetin morali ile sahaya çıktı. Bu karşılaşmada da ilk golü bulan konuk Sarıyer temsilcisi maç boyunca dirençli bir oyun ortaya koydu.
Lider Halil Rıfat Paşa ise oyunun belli dakikalarında oyun üstünlüğünü eline geçirse de aradığı golü bir türlü bulamadı ve 6. hafta sonunda ilk defa puan kaybetti. Bu beraberliğe rağmen puanını 13' e çıkaran Halil Rıfat Paşa' nın liderliği devam etti. 2.sırada yer alan Şirinevler'in Çağlayan Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olduğu haftada kendi sahasında kaybedilen 2 puan yüzünden maç sonunda oldukça üzgün görünen Halil Rıfat Paşa'da oyuncuların gerginlikleri de bunun göstergesiydi.


14. dakikada Doğancan'ın degajında top Mustafa' nın önünde kaldı. Mustafa' nın pasında topla buluşan Sercan topu ceza sahası dışındaki Fatih' e çıkardı. Fatih' in müthiş plesesi filelerle buluştu: 0-1
Bu gol sonrasında Halil Rıfat Paşa kısa bir şok yaşadıktan sonra oyuna tekrar döndüler. 27.dakikada Ersin'in sağ taraftan ortasına Adem mükemmel vurdu. Top Doğancan'ın bakışları arasında ağlara gitti ve oyuna denge geldi. 1-1. Yeni Maden yediği gol sonrası oyun disiplininden biraz kopmaya başladı. Bu dakikalarda Yeni Maden' in tecrübeli kaptanı Mutu takımının oyun disiplininden kopmaması için büyük uğraş verdi. Halil Rıfat Paşa galibiyet golünü arasa da bir türlü organize atak geliştiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.


Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Halil Rıfat Paşa oldu. 49. dakikada Kaptan Eser'in sol taraftan yaptığı ortaya iyi yükselen Kaan kafa vuruşu ile takımına üstünlüğü getiren golü attı: 2-1
52. dakikada Yeni Maden atağında Mustafa'nın ortasında Hayrettin topa dokundu. Top herkesin bakışları arasında direkten  oyun alanına döndü. 
70. dakikada ise Yeni Maden aradığı golü buldu. Yeni Maden orta sahanın ortasından Sercan ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gelen topu Hayrettin indirdi, topa son olarak Mustafa dokundu ve karşılaşmaya tekrar eşitlik geldi: 2-2 
Bu dakikadan sonra Halil Rıfat Paşa galibiyet golünü bulmak için uzun toplara yöneldi. 85. dakikada kaptan Eser' in yaklaşık 35 metreden sert şutu üst direkten döndü. Müsabakada başka gol olmadı ve bu zorlu 90 dakika 2-2 beraberlikle sona erdi.

13. Grup'ta ilk 3 sırada bulunan takımların hepsi puan kaybetti. Şirinevler evinde Çağlayan Gençlerbirliği' ne 3-1 yenilirken, 3. sıradaki Sefaköy Kartal deplasmanda Kulaksız Okspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Halil Rıfat Paşa 1. sıradaki yerini korurken, Şirinevler aldığı mağlubiyetle 3.sıraya geriledi. S.Kartal ise aldığı 1 puanla 11 puana yükseldi ve 2. sıraya yükseldi.

Maçın hakemleri mükemmele yakın maç yönettiler.Maç sonunda her iki takımın futbolcuları ve taraftarları hakemin kararlarından oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.


Stat:
Ayazağa Atatürk
Hakemler:
Gökhan Kaya,Hakan Demirdöken,Emre Yüksel
Halil Rıfat Paşaspor : Atilla, Mustafa ( dk.85 Kerem ), Aşkın, Burak Özdemir, Berkay (dk.70 Yunus Emre ) , Tolga, Ersin, Kaan, Adem ( dk.75 M.İnan ), Burak Özen, Eser
Yeni Madenspor : Doğancan, Can Mertoğlu, Can Yavuz, Hayrettin, Ahmet ( dk.53 Orhan ), Sercan, Ömür, Fatih, Harun, Mustafa ( dk.85 Mehmet ), Mutu ( dk.75 Alican )
Sarı Kart : Ersin, Eser, Aşkın, Mustafa, M.İnan - Mustafa- Orhan
Goller : dk.14 Fatih, dk.27 Adem, dk. dk.49 Kaan, dk.70 Mustafa


HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

7 yorum:

futbolcu dedi ki...

yeni madenspordan can mertoğlu cezalı olarak bu maçda oynatılmıştır.

futbolcu dedi ki...

hocam yorumu yayınlıcak mısınız acaba? yeni madenli can mertoğlu cezalı olarak bu maçta oynatılmısır.

Efkan dedi ki...

arkadaşlarımız maçtaki esami listesine göre yazmıştır bu kadroyu.

Turgay dedi ki...

Esame listesinin resmini çekip o şekilde yazdım. Sorun varsa Efkan Bey' e göndereyim esame listesini yayınlansın burada.

Turgay dedi ki...

16,10,2001 ceza aldıgı tarih,1 maç

Bu arkadaş 1 maç ceza almış 2 hafta önce. Geçen hafta sEFAKÖYSPOR' A karşı oynatılmamış. Bu maçta takımdaki yerini almış. Sıkıntı yok.

mutu ceylan dedi ki...

ARKADASIM CEZALI OLARAK OYNATILMADI GECEN HAFTA İKİ HAFTA ÖNCE KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ İKİ SARIDAN VE GECEN PAZAR OYNAMADI BU MAÇTA OYNAMAMASIMI GEEKİYODU 1 MÇA CEZA YİYEN OYUNCU KAÇ MAÇ DAHA OYNAMAYACAK SÖYELDE SANA GÖRE OYNATALIM OYUNCULARIMIZI

mutu ceylan dedi ki...

arkadasım gecen hafta eve cezalıydı oynamadı bu haftada cezası bitti cift sarıdan oyun dışı kalan oyuncu kaç maç cezalı oluyor he sen dersenki federasyonda cezaları ben koyuyorum sana göre bu maçta oynamasın 1 haftalık cezasını geçen haftaki sefaköy maçında oynamayarak tamamladı istediğin kadar uğraş ver boşa kürek sallarsın ...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.