Pazar, Ekim 30, 2011

Gülsuyu liderliğe yükseldi


 KARABEKİRSPOR  : 1  GÜLSUYUSPOR  : 2
İstanbul 1.Amatör Lig 17.Grup'ta, Gülsuyu Karabekir'i deplasmanda mağlup ederek liderliğe tırmandı : 1-2.

Karşılaşmanın ilk yarısında Gülsuyu Aykut ve Murat Aliçay'ın golleri ile iki farklı üstünlük yakaladı. Karabekir adına Taner'in kullandığı penaltı sonucunda fark tekrar bire indi ve devre 1-2 bitti. İkinci devrede Karabekir en azından bir puan için yüklendiyse de, Gülsuyu savunması geçit vermeyince karşılaşma Gülsuyu'nun zaferi ile sona erdi.

Sitemize Karabekirspor hakkında bilgi veren Başkan Salim Çetinkaya, 2.Amatör'den 1.Amatör Lig'e yükselen takımının alışma devresinde olduğunu ve üst sıraları zorlayacak kaliteye sahip olduklarını vurguladı. Bunun yanında tesisleşme önceliklerini anlatan Çetinkaya, altyapıdan gelen 40 genç oyuncu ile birlikte Karabekir'in esas yükselişinin kendi tesisleri ile gerçekleşeceğini belirtti. 


Gülsuyu bu galibiyet ile 13 puana yükselerek, haftayı bay geçen Fikirtepe Dumlupınar'ın üzerinde liderliğe oturdu. Altı puanda kalan Karabekir ise bir sıra gerileyerek haftayı 7.sırada kapattı. 7.haftada Gülsuyu evinde Cevizli G.Gücü'nü konuk ederken, Karabekir ise zorlu Şile deplasmanına çıkacak.

STAD: Hekimbaşı Yan Saha
HAKEMLER: Burçin Sakallar, Hakan Has, Murat Altan
KARABEKİRSPOR: Mesut, Can, Erol, Beytullah, Özgür, Mustafa, Ersin, Coşkun, Taner, Salih, Muhammet (Hüseyin, Oğuz, Serkan, Mesut, Ümit, Emre, Selçuk)
TEKNİK SORUMLU: Turgay Asil
GÜLSUYUSPOR: Ümit, Erol, İdris, Erdinç, Ziya, Hızır, Aykut, Uğur, Özgür, Murat, Burhan (Uğur, Ercan, Gürkan, İlahi, Garip, Halit, Sefa).
TEKNİK SORUMLU: İsmail Karayünlü

 

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili birkaç başka fotoğrafı "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda kısa süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.