Pazartesi, Ekim 31, 2011

GSİM’de Numan Guzey dönemi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı, Genlik ve Spor İstanbul Müdürlüğü görevine Amatör Futbol Camiasının yakından tanıdığı Avukat Numan Guzey atandı. Daha önce İBB Kültür Daire Başkanlığı görevinde bulunan Güzey, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın ricasını kıramayarak, Tamer Taşpınar’dan boşalan GSİM koltuğuna oturdu.

Avukat Numan Guzey Kimdir?
Sayın Numan Güzey, 1948 yılında İstanbul’da (Piyalepaşa) doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Barosu’na bağlı olarak 30 yıl avukatlık yaptı. 1994-1999 yılları arasında ise Fatih Belediyesi Meclis Başkan 1. Vekilliği görevini 5 yıl süre ile yürüttü.  Sosyal ve sportif nitelikli çeşitli derneklerde yönetici ve eğitici olarak görevlerde de bulunan Av. Numan Güzey, aynı zamanda BASAD (Bakırköylü Sanatçılar Derneği) üyesidir. 29 Aralık 2008 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevine atanan Güzey, ileri seviyede Fransızca ve Arapça bilmektedir. Av. Numan Güzey, evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Milletvekili Adayıydı
Sayın Numan Güzey, 2011 seçimlerinde Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İstanbul 1. bölge 18. sıra Milletvekili adayıydı ancak Sayın Guzey, Milletvekili Adaylığından seçime 1 ay kala istifa etti.

Amatör Futbola çok faydalı olacaktır
Sayın Genlik ve Spor İl Müdürümüz, Amatör Futbolu çok iyi bilen son derece değerli bir isim. Aslen Piyalepaşa’lı olmasına rağmen, Ramispor’da uzun yıllar Yöneticilik yaptı. Hatta Cemal Uçak, Şuayip Dündar ve Erol Kutval Başkanların döneminde yaklaşık 11 yıl Genel Kaptan ve As Başkanlık görevlerini sürdürdü. Çalıştığı her Kurumda, üstün gayretli, yetenekli ve iyi bir yönetici profili çizdi.

“Numan Hoca tam isabet”
Sayın Numan Güzey’in Genlik ve Spor İstanbul Müdürlüğü görevine atanması sonrasında Hocayı iyi tanıyan ve birlikte yıllarca görev yaptıkları, bugünün Rami Spor Kulübü Başkanı Sayın Erol Kutval ile görüştük. Başkan Kutval bakınız yeni Müdürümüz ile ilgili neler söyledi; Sayın Numan Güzey’in bu göreve atanması için tam isabet diyebilirim. Numan Bey, her alanda bilgi sahibidir, geniş düşünür, bir iş için karar verir ve hemen o işe başlar, kesin sonuç almadan da asla vazgeçmez. Numan Bey çok iyi Yöneticidir. Kabul edilebilir kararlar alır ve bu kararları hemen uygular. Yüksek bir özgüvene sahiptir. Sorumluluk alır ve geleceği şekillendirecek atımlar atar. Uzatmadan bağlamak gerekirse, Numan Bey, İstanbul’a çok faydalı olacak, biz de kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.


HABER: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın numan güzeyin bu göreve seçilmesi istanbul amatör futbolunu üst seviyelere çıkarır kendisini yıllardır amatör futbol maçlarında görme fırsatı bulan biri olarak numan güzey tam isabet

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...