Pazartesi, Ekim 31, 2011

Eksik NGSK, Şişli Sanayispor'a direnemedi



 NGSK: 2 ŞİŞLİ SANAYİSPOR: 4
İstanbul 1. Amatör Küme 10.Grup 6. hafta mücadelesinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren NGSK, zirveden kopmamak isteyen Şişli Sanayi ile Alibeyköy Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleden 4-2' lik skorla galip ayrılan Sanayispor 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
NGSK bu mağlubiyetle 9. sıraya gerilerken, Sanayi 3. sıraya yükseldi. Kadrosunda 11 cezalı oyuncu bulunan ve bu eksikliklerin yüzünden genç  oyuncularla sahaya çıkan NGSK puan için çabaladı fakat tecrübe her zaman ki gibi galip gelmeseni bildi. Sanayispor zirve yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında Sanayispor'un sol taraftan Oğuz ile kullandığı serbest vuruşta oluşan karambolde topa son olarak Yahya dokundu. NGSK' de Harun topu çizgiden çıkardığını iddia etse de karşılaşmanın yan hakemi golü verdi. 1-0. Golün ardından NGSK beraberlik için atak yapmaya başladı.

22.dakikada sol taraftan Osman rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girerken pasını çıkardı. Top Recep'in önünde kaldı. Recep de hemen yanındaki Turgay'ı gördü. Turgay'ın yaklaşık 25 metreden vuruşu kalecinin kucağına gitti. Bu pozisyondan 3 dakika sonra yine biraz önceki atağa benzer bir şekilde Osman sol taraftan içeri girdi. Bu defa Osman'ın pasında topla buluşan oyuncu Cebrail oldu. Cebrail şık pasında Mesut kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mesut'un yerden düzgün vuruşunda top filelerle buluştu. 1-1.

Oyunun ilk 35 dakikasında rakibine oranla daha diri bir takım görüntüsü çizen NGSK, Sanayi spor'un 35. dakikasında sağ taraftan kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Tolga'nın golüne engel olamadı ve oyunun kontrolünü Sanayispor'a verdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı 2-1 Sanayispor' üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Sanayispor oldu. İkinci yarıda kasığından sakatlanan kaleci Abdullah'ın yerine Metin, arka adalesinden sakatlanan İlgin'in yerine genç Furkan oyuna dahil oldu. Sanayi spor 55. dakikada Yahya'nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulması ile 3-1 öne geçti. 65. dakikada sağ taraftan gelen Sanayispor Ömer-Oğuz ikilisinin paslaşmasından sonra Ömer' in golü ile skoru 4-1'e getirdi. 82. dakikada Osman topla ceza sahasına girdi. Osman'a Tolga'nın müdahalesinde karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Osman penaltıyı gole çevirdi ve farkı ikiye indirdi. 4-2. Son dakikalarda iki takım da yakaladıkları mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşma 4-2'lik Sanayi spor üstünlüğü ile sona erdi.

NSGK 7. hafta mücadelesinde averajla hemen altında yer alan İst.Artvin ile karşılaşırken, Şişli Sanayi 2. sırada yer alan Altıntepsi ile zirveyi yakından ilgilendirenmaçta karşı karşıya gelecek.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...