Perşembe, Ekim 27, 2011

BAL gibi olacak…!

İstanbul Amatör Lig 4. grupta lider durumda bulunan köklü Kulüplerimizden Vefaspor’un Genel Kaptanı Gökhan Günay, bu sezon hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu ve bu hedefe ulaşacaklarını söyledi. Vefa semtinde bulunan Kulüp Lokalinde görüştüğümüz genç Yönetici, Bu sezonki kadrolarının geçen sezondan daha güçlü olduğunu belirterek, “Vefaspor Camiası olarak hep birlikte kenetlenip Kulübümüzü hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi.

Geçtiğimiz sezon olmadı, bu sezon olacak
Gökhan Günay, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig Play-Of maçlarını son haftalarda kaçırdıklarını belirterek, “bu sezon her şey çok daha farklı olacak. Kadromuzu neredeyse sil baştan yaptık. 2011-2012 sezonunda daha büyük bir lig maratonunda yol alıyoruz ama heyecanımız bir an olsun eksilmedi. Takımımızın şampiyonluk hırsı ve havası var. Çok da iyi bir kadromuz var. Bu sezon hedefimize kesinlikle ulaşacağız” dedi. Vefa’nın hiçbir zaman hedefsiz olmayacağını da söyleyen Günay, “Camiamızda iyi bir atmosfer oluştu. Oluşan bu birlik ve beraberlik başarıyı da getirecektir” diye konuştu.

Mesut Başkan’a söz verdik
Vefaspor’un Genel Kaptanı Gökhan Günay, “zorlu bir grupta yer aldığımızı düşünüyoruz. Biz dâhil, 7 takımın son haftaya kadar ilk iki sıra için mücadele edeceklerini düşünüyoruz. İlk hedefimiz play-off müsabakaları oynayacak 15 takım arasına kalmak, bunu başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Hatta biz, Bölgesel Amatör Lige ilk sıradan terfi edeceğimizi düşünüyoruz. Bunun için de Yönetim Kurulu olarak üzerimize düşen tüm görevleri harfiyen yerine getiriyoruz. Normal sezonun sonunda takımı Antalya’da kampa alacağız, Kamuran Hoca’dan talep gelirse, kadroya takviye de yaparız. Yeter ki başarılı olalım. Mesut Başkan’a söz verdik, bu takım, kademe, kademe Profesyonel Liglere çıkacak.
Ataşehir Doğuş maçını da kazanacağız
Gökhan Günay, Ligde bu hafta oynayacakları Ataşehir Doğuşspor maçını da kazanacaklarını iddia ederek, Bu haftaki maça da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını, oyuncularının antrenmanlarda son derece hırslı ve gayretli olduğunu belirten Günay, “Ligde kötü takım diye bir şey yok. Hiçbir takımı küçümsemiyoruz, aksine her takımı önemsiyoruz. Geçen hafta Ortaköy’ü yeneriz diyorduk ancak takımı yine kampa aldık, primleri söz verdiğimiz üzere dağıttık, her maç kendine özeldir. Biz tüm rakiplerimizi kendimiz gibi görüyoruz. Her maça ayrı bir ciddiyet ile hazırlanıyoruz. İnşallah iyi hazırlandığımız Ataşehir Doğuşspor maçında 3 puanı alır, yolumuza devam ederiz” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.