Salı, Eylül 27, 2011

Zorlu maç Ataşehir Doğuşspor'un


ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: 3 BATI TRAKYASPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta Ataşehir Doğuşspor, 2-1 yenik duruma geçtiği maçta Bataı Trakyaspor’u 3-2 mağlup ederek üç puanla tanıştı. Konuk ekipse ikinci maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Yenisahra Stadı’nda ilk yarı vasatı geçmeyen bir futbol ortaya çıktı. Bu yarının sonlarına doğru, Doğuşspor’dan Birkan kendi ceza sahası içinde kendisine faul yapıldığını düşünerek topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Batı Trakyaspor penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı Zeytinburnu temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ataşehir Doğuşspor penaltı kaçırdı 
İkinci yarıya Doğuşspor Yusuf Kayalar, Ceyhun ve Engin ile etkili olmaya çalıştı. Bir pozisyonda ceza sahası içinde Yusuf Kayalar yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını tekrar gösterdi. Penaltı atışını Kaptan Yasin kullandı ancak kaleci başarılıydı.

Ev sahibi takıma oyuna sonradan giren Mehmet İmeci attığı uzun toplarla Yusuf Engin ve Ceyhun'u pozisyonlara soktu, maç daha heyecanlı bir hale geldi. Bir karambolde Batı Trakya defansının uzaklaştırmaya çalıştırdığı topu Yusuf Kayalar ceza sahası dışından güzel bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-1.

Bu gole Batı Trakya cevap vermekte gecikmedi ve durumu 2-1 yaptı. Yeşil-Siyahlılar’ın golünde Sefa’nın imzası vardı. Ancak konuk ekipte daha sonra kaleci sakatlandı, oyuna öyle devam etmek zorunda kaldı.

Son söz Yusuf'tan 
Beraberlik için bastıran Ataşehir Doğuşspor, Mehmet İmeci’nin kullandığı serbest vuruşta Birkan’ın kafa golüyle skora denge getirdi. Maç böyle bitecek denirken 90’da günün yıldızı Yusuf Kayalar sahneye çıktı ve skoru 3-2 yapan golü attı.

Batı Trakyaspor'dan Doğuşspor'a teşekkür
Karşılaşma son derece centilmence geçerken, iki takım dostluk içinde sahadan ayrıldı. Batı Trakyaspor Yöneticisi Mehmet Gençoğlu, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Kazanabileceğimiz bir maçı yitirdik ancak önemli olan mücadelenin dostça ve centilmence geçmesiydi. Batı Trakyaspor camiası olarak bizi son derece misafirperver şekilde karşılayıp uğurlayan, ihtiyaçlarımızı soran Ataşehir Doğuşspor yönetimi ve teknik heyetine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.