Pazartesi, Eylül 26, 2011

Yıldıztabya ve İstanbul Tokatspor berabere kaldılar

YILDIZTABYASPOR: 1 İSTANBUL TOKATSPOR: 1
Amatör 7. grupta yer alan Yıldıztabya ve Esenler Tokatspor takımları 2011-2012 sezonun ilk karşılaşmasında 25 Eylül 2011 Pazar günü Yıldıztabya Stadında karşı karşıya geldiler. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen her iki takımda kazanmak için ellerinden geleni yaptılar, ancak sahadan birer puan ile ayrıldılar.

Zaten oynanan futbolda bunu gösteriyordu, eğer kazana bir takım olsaydı diğerine yazık olurdu, her iki takımda 3 puanlık oyun oynamadılar. Daha çok eksiklikler olduğunu söyleyebiliriz. Yıldıztabya genç bir takım oluşturmaya çalışmış, birkaç transfer ile bunu takviye etmiş. Sanırım bu sene ligi iyi bir yerde bitirebilirler.

Esenler Tokatspor epey sayıda transfer yapmış, onlarında önünde daha çok haftalar var, ileriki süreçte iyi işler yapabilirler. 20. dakikada kararı ağır olan bir penaltı kazanan Esenler Tokatspor Yunus ile gole kavuştu ve devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarı Yıldıztabya biraz daha oyun temposunu arttırdı. Orta alanda oldukça mücadele içine girildi, ikili mücadelelerde Ferhat Gökhan rakipten çok top kazandı. Yine böyle orta alan mücadelesinde kapılan bir top ile atak başlangıcı oldu ve kazandığı top ile ceza alanı içerisine giren genç Emrah takımının beraberlik golünü kaydetti. Uzatma dakikalarında altı pas içerisinden zoru başaran Yıldıztabya forvetleri, boş kale yerine topu üstten auta göndererek galibiyet şansını kaçırdılar.
Buradan her iki takımada bir uyarımız olacak; Hakemler ile konuşarak bir şey değiştiremeyiz arkadaşlar, bu maçta görülen sarı kartlar hep yersiz itirazdan oldu biliyorsunuz. Bu maçta görülen sarı kartlar hep yersiz itirazdan oldu biliyorsunuz. Hatta Yıldıztabya takımında bir oyuncu itirazdan sarı gördü ikinci sarıyı da pozisyon gereği gördü ve oyun dışı kaldı. Her iki takımada kalan maçlarında başarılar dileriz.


HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.