Salı, Eylül 27, 2011

Tanzer Polat: Önemli bir galibiyet aldık

İstanbul Süper Amatör Lig 1. grupta Yahya Kemal İdmanyurdu’nu deplasmanda 2-0 mağlup eden Zeytinburnu temsilcisi Selvispor’un başarılı Teknik Direktörü Tanzer Polat, Yahya Kemal İY maçıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. 

 
Tanzer Polat yaptığı açıklamasında; “Geçen sezon 1. Amatör Ligden, Süper Amatör Lige yükseldik, yeniden yapılanan bir takımız, aldığımız galibiyet önemli ancak ilerleyen günlerde daha iyi olacağız, geçtiğimiz sezonki takımımızı komple yeniledik. 17 futbolcu transfer ettik, geçen seneden sadece Yasin kaldı. Aldığımız futbolcuların neredeyse tümü 92-93 doğumlu oyuncular. Aytaç ve Serdar gibi tecrübeli ve kendilerini kanıtlamış, takımda ağabeylik yapan oyuncularım da var.  Oyuncularımın birçoğu Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi. Futbolcu seçerken kendi yapımıza uygun oyuncuları tercih ettik” dedi.

Yahya Kemal İY iyi bir takım
Rakibimiz Yahya Kemal İY her ne kadar ilk haftada farklı mağlup olmuşsa da, bize karşı oldukça iyi bir performans sergilediler. Biz de rakibimize oranla daha iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Yahya Kemal İY asla kolay bir takım değil, aksine genç futbolculardan oluşan zor bir takım. Bizim maçta eksik kalmaları da onlar için haliyle şanssızlık. Maçtan sonra teşekkür ettiler, başarı dilediler. Biz de kendilerine teşekkür ettik ve gelecek maçları için başarılar diledik. Bunlar sporun güzellikleri. Kendilerine ilerleyen haftalarda başarılar diliyorum.

Öncelikle amacımız güçlü bir alt yapı
Bizim Selvispor olarak birinci hedefimiz güçlü bir alt yapı kurmak ve Kulübümüzün geleceğini garanti altına almak. Zaten bu sezon transfer ettiğimiz 17 futbolcunun 14 tanesi çok genç oyuncular. Genç yetenekleri keşfedip takımımıza kazandırmak istiyoruz ki, ileride sorun yaşamayalım. Bunun yanında Selvispor’un mevcut alt yapısını daha iyi seviyelere getirmek için uğraş içerisindeyiz. Bunu yanında, tespit ettiğimiz yetenekli gençlerimizi öncelikle güzel ahlaklı, disiplinli ve profesyonel bir çalışma ile Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz.

Hedefimiz iki sezon içerisinde Bölgesel Amatör Lig
İstanbul Süper Amatör Lig’deki ilk sezonumuzdaki hedefimiz Play-Off müsabakalarına terfi etmektir. Bunu yaparken de centilmenlikten ve Fair-Play ilkelerine tamamen bağlılıktan ödün vermeyeceğiz. Bu sezon olmaz ise gelecek sezon tek hedefimiz olacak, kesinlikle Bölgesel Amatör Lig…

İstanbul Gümüşhanespor maçı zor olacak
Ligde her maç zor geçecek, geçen hafta çok zor bir maç oynadık, bu hafta da zor olacak. Ligin ilk haftasında Terazidere ile 1-1 berabere kalmıştık. Yahya Kemal İY maçında Terazidere maçına oranla daha iyi mücadele ettik. Şimdi önümüzde zorlu geçeceğine inandığımız İstanbul Gümüşhanespor maçı var. İstanbul Gümüşhanespor’u Leventspor maçında izleme fırsatımız oldu. Ben çok beğendim Gümüşhanespor’u. Bize yakın bir oyun tarzları var. Zor bir maç olacak. Son derece disiplinli ve iyi bir takımla oynayacağız. Şayet kendi oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek ikinci galibiyetimizi İstanbul Gümüşhanespor’a karşı almamız için hiçbir neden yok. Her Antrenör kendi takımına güvenir ve inanır. Aynı şekilde ben de takımıma çok güveniyorum. Cumartesi günü kimin kazanacağını şimdiden söylemek zor ama her şeyden önce centilmence bir maç olsun” dedi.

Umarım tüm sezon centilmence geçer
Ben son olarak hem bu hafta için hem de ilerleyen haftalar için, tüm rakiplerimiz ile oynayacağımız maçlarda dostluğun, kardeşliğin ve centilmenliğin öne çıkacağı maçlar olmasını, Fair-Play ruhunun en üst düzeyde yaşanacağı bir Lig temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.