Salı, Eylül 27, 2011

Sultangazispor'dan olumlu prova


AVCILAR BELEDİYESPOR: 1 SULTANGAZİSPOR: 4
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan iki İstanbul takımının hazırlık maçında Sultangazispor, Avcılar Belediyespor’u 4-1 mağlup etti.

Avcılar Turgut Özal Stadı’ndaki maçı her iki takımın yönetimleri tam kadro olarak takip etti. Ev sahibi ekibin yönetimi, lokallerinde misiafirlerini en iyi şekilde ağırladı. Taraflar maçıdostane şekilde izledi.

Tüm goller ilk yarıda
Mücadele dozu yüksek maçta etkin olan taraf konuk Sultangazispor’du. Konuk ekibin ilk golü tecrübeli santrafor Abdi'den geldi. Pozisyon takipçiliğini gösteren Abdi, yaptığı pres sonrası takımına bir gol kazandırdı. Yine Abdi ilerleyen dakikalarda kazandığı topu bu kez kendisi kaleye göndermek yerine takım arkadaşı Can’a çıkardı, o da skoru 2-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra rakip kale önünde daha fazla görünmeye başlayan Avcılar Belediyespor, gelişen bir atakta kenardan yapılan ortayı şık bir kafa vuruşu ile tamamlayan Hilmi ile farkı bire indirdi:1-2

Bu golün hemen akabinde Avcılar Belediyespor ceza sahasını çaprazdan gören bir pozisyonda orta sahanın başarılı ismi Serkan Akyüz harika bir frikik golü ile Sultangazi takımını yeniden iki farklı üstünlüğe taşıdı:1-3

Golden sonra oyun karşılıklı ataklar ile geçerken kenardan yapılan ortaya enfes bir kafa vuruşu yapan Yusuf, Sultangazi takımını 3 farklı üstünlüğe ulaştırdı. İlk yarının son dakikasında Abdi’nin yaklaşık 25 metreden attığı füzeyi kaleci aynı güzellikle kornere çelince ilk yarı Sultangazispor lehine 4-1 sonuçlandı.

İkinci yarıda tüm çabalar ve mücadele iki takım adına da gol sesi getirmeyince ilk yarıdaki skor maç sonuna taşındı ve maçtan Sultangazispor 4-1 galip ayrıldı.

Maçtan genel notlara gelince… Avcılar Belediyespor’da orta sahanın yükünü çeken Sevdet, Hilmi ve forvet Onur göze batan oyuncular olarak yer alırken, Sultangazi takımında kaleci İlkay, Abdi, Serkan, Yusuf, Can, Volkan, Samet ve Cem dikkat çekti.

Maç bazen sertlikler yüzünden elektriklense de voltajı düşürecek oyuncu sayısının fazla olması olası bir elektrik kaçağını engelledi ve maç dostane bir şekilde sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ÖZBEK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.