Pazartesi, Eylül 26, 2011

Sefaköy Kartal ikinci yarı güldü

SEFAKÖY KARTAL: 3 AYAZAĞA: 2

İstanbul 1.Amatör Küme 13.Grupta oynanan maçta sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Sefaköy Kartal ile Ayazağa kozlarını Sefaköy Kartal Stadı’nda paylaştı.Ev sahibi ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olan maçta kemik sesleri havada uçuştu. Maçın ilk yarısında konuk Ayazağa, ev sahibi Sefaköy Kartal’a göre daha arzulu bir futbol ortaya koydu.Nitekim 18. dakikada Ayazağa adına Fatih’in attığı gol ilk yarının skorunu belirledi.


İkinci yarıda maça ortak olmaya çalışan siyah beyazlılar 68. dakikada Cem’in penaltı golüyle skora denge getirdi: 1-1.İkinci yarıda Sefaköy Kartal yedek kulübesi tarafından yapılan oyuncu değişiklikleri maçın adeta kaderini değiştirirken 75. dakikada Barış’ın attığı gol Sefaköy Kartal’ı bir farklı üstünlüğe taşıdı: 2-1.


Konuk ekibin bu gole yanıtı ise 80. dakiada Metin’den geldi. İkinci yarıda arzulu ve iştahlı bir futbol ortaya koyan Sefaköy Kartal 85. dakikada Emre ile bir kez daha öne geçti: 3-2. Kalan sürede başka gol olmayınca grupta sonucu merakla beklenen derbide gülen taraf 3-2’lik sonuçla Sefaköy Kartal oldu.
Saha.Sefaköy Kartal
Hakemler:Evren Tarlak-Kadir Halil-Gökhan Özer
Sefaköy Kartal.Mustafa**Ayraç***Gökhan***Haluk**Enis***Cem***Murat**(Barış***)Ömer**(Yunus**)Tolga**Emre***Akif**(Birol**)
Ayazağa:Burak***İbrahim**Mehmet**Ersin**Dolunay**Göktuğu***Selçuk**Emre**Doğanay**Metin***Fatih***
Goller:18.DK Fatih,68.DK Cem pen.75.DK Barış,80.DK Metin,85.DK Emre.



HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.