Çarşamba, Eylül 28, 2011

Osman Kibar: Tuzlaspor’un yolu açık olsun

24 Eylül 2011 Cumartesi günü Tuzla Belediyesi Stadında, İstanbul Süper Amatör Lig, 6. grup müsabakasında Tuzlaspor ile karşılaşan ve sahadan 4-0 yenik ayrılan Ramispor’un Teknik Direktörü Osman Kibar, Tuzlasporlulara teşekkür ederek, “yolları açık olsun” dedi.


Tuzla çok iyi bir takım
Deplasmanda mücadele ettikleri Tuzlaspor’un çok iyi bir takım olduğunun altını çizen Osman Kibar, “Bizi çok iyi misafir ettiler, Başkanlarından tutun da futbolcularına kadar, tüm Tuzla’lılara teşekkür ediyorum” dedi.

Direncimiz erken kırıldı
Tuzlaspor karşısında erken yedikleri gol ile dirençlerinin kırıldığını ifade eden Osman Kibar, erken bir gol tüm hesabımızı bozdu. Bunu futbolcularıma defalarca anlattım, Kaptanımız Ercan’ın erken sakatlığı da planımı bozdu, rakibi 3. bölgede yeterince rahatsız edemedik, böyle olunca da Tuzlaspor daha fazla üzerimize geldi ve istediği golü de bularak, haklı bir galibiyet aldı, kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Hakem mükemmel bir maç yönetti
Tuzlaspor ile oynadıkları maçı yöneten Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ceyhun Sesigüzel’i de performansından ve davranışlarından dolayı tebrik eden Osman Kibar, “her yönüyle mükemmel bir Hakem. Bir tane hata yapmadı. Gümüşsuyu maçında futbolcularım Hakem’e itiraz ettiler, rakip de Hakem’e itiraz etti. Sonucunda biz 9 kişi onlar ise 10 kişi kaldı. Ancak bu haftaki Hakem’e bırakın itiraz etmeyi sadece ve sadece teşekkür edilirdi. Hem bizimle hem de futbolcular ile kurmuş olduğu diyalog ve yönetim şekli etkileyiciydi. Umarım bu Hakem kardeşimizin de yolu açık olur” dedi.

Selimiye maçı da zor geçecek
Osman Kibar; ben yenilgilere kılıf arayan birisi değilim, olmadım da. Bizden üstün bir takım ile oynadık ve mağlup olduk. Şimdi önümüzde yine zorlu geçeceğini düşündüğümüz Selimiye maçı var, o maça hazırlanacağız” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...