Çarşamba, Eylül 28, 2011

NGSK, Futbol İl Başkanlığı'na tepkili




İstanbul 1.Amatör Lig 10. Grup takımlarından Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü (NGSK), Pazar günü kendi sahasında Sütlücespor'u konuk edecek. Ayazağa temsilcisi maçını Ayazağa Atatürk Stadı'nda oynaması gerekirken mücadelenin Kağıthane Hasbahçe Stadı'na verilmesi karşısında şok yaşadı ve TFF İstanbul İl Başkanlığı'na tepki gösterdi.



Konu hakkında sitemize açıklamada bulunan Kulüp Başkanı İsmail Çakır, bunun bir haksızlık olduğunu öne sürerek, "Kendi sahamız olan Ayazağa Atatürk Stadı'nda oynamamız gereken karşılaşmayı, sanki deplasmanda oynayacakmışız gibi Ayazağa dışına verenlerin amaçlarını bir türlü anlayamıyoruz" dedi. Ayazağa Atatürk Stadı'na maç veremiyorlarsa Sütlüce'de oynamaları gerektiğini de belirten İsmail Çakır, konunun takipçisi olacaklarını ve haksızlığa da uğrasalar Sütlüce maçında kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. 


NGSK Teknik Direktörü Lokman Eski ise bu kararı bir türlü anlayamadıklarını, bir takım kişilerce engellenmeye çalıştıklarını, ama ne yaparlarsa yapsınlar hedeflerinden şaşmayacaklarını belirtti. Bütün karşılaşmalarını deplasmanda oynasalar dahi fair play çerçevesinde oynayacaklarını belirten Lokman Eski, hafta sonu ellerinden geleni yaparak Sütlüce karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.


'İsteseler değiştirebilirler'
Okul takımı olmaları nedeniyle zor şartlar altına mücadelelerini sürdürmeye çalıştıklarını, aynı gün U-15 karşılaşmasının da Merter' de olduğunu, Belediye'den araç istediklerinde dahi sorun yaşadıklarını, bu maçları ayarlayan yetkililerin bunları düşünmeden hareket ettiklerini öne süren Eski, son olarak şunları söyledi: "Geçen hafta açıklanan programda Çıksalınspor-Bakırköyspor maçı Sütlüce Stadı'nda oynanması gerekirken Çeliktepe Stadı'na alındı. Demek ki isteseler saha değişikliği yapabilecekler. Konuyla ilgili yetkilileri aradık ancak bize yardımcı olmadılar."


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.