Cuma, Eylül 30, 2011

Lisanslar yetişiyor!

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, başlayan ligler ve öncesinde harıl, harıl çalışarak tüm İstanbul kulüplerinin mağdur olmadan maçlarına çıkabilmesi adına lisanslarda problem çıkmadan işler verilen sözler dahilinde yetiştiriliyor.


İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılan olumlu değişiklikler yapılan işlere de yansımaya devam ediyor. 2011-2012 futbol sezonunun başlayan ligleri ile birlikte tarihinde ilk kez ertelenmeden ligler başlatıldı. Ali Düşmez ve ekip arkadaşlarının gece gündüz demeden vardiyalarını gerçekleştirmeleri amatörlerden olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

Orhan Saka Amatörler Evi tesisler amirliğine getirilen Cemal Kabil ve ekip arkadaşları gecelerini gündüzlerine katıp evrakları yetiştiriyor. Tesisler Müdürü Cemil Kabil yaptığı açıklamasında; “Başkanımızın talimatı doğrultusunda, burada mesai arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapabilme adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Hiçbir kulübümüz geri gönderilmiyor ve saat farkı gözetmeksizin işlemleri yapmaktayız. Geçtiğimiz haftalarda başlayan 1. Amatör ve Süper Amatör Lig maçları için ve hafta sonu başlayacak olan genç maçları ve Bölgesel Amatör Lig ligi için lisansları yetiştirebilme adına yoğun bir mesai içindeyiz. Görüyoruz ki hizmetlerine talip olduğumuz İstanbul amatör kulüpleri verdiğimiz hizmetten son derece memnun. Bizim için asıl mutluluk liglerimizin tehir edilmeden başlatılabilmesidir. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyor ve tüm kulüplerimize liglerinde başarılar diliyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN
 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...