Perşembe, Eylül 29, 2011

Leventspor’da Okmeydanı maçı hazırlıkları tamamlandı

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grup ekiplerinden Leventspor, haftanın son antrenmanını bugün sabah saatlerinde tamamlayarak Okmeydanı maçı için hazır duruma geldi. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlemlendi. Forma savaşının gitgide kızıştığı Leventspor’da futbolcular formayı kapmak için adeta Burhan Esmen’in gözünün içine bakıyorlar.


Saat 10'da başlanılan antrenmanda düz koşununun ardından topla birlikte vücut açma, esneme hareketleri yapıldı. Ardından kanat oyuncuları sol taraftan Yasin ve Muhammed, sağ taraftan ise Özay ve Ahmet Çötoğlu tarafından gelen ortalara hücum oyuncuları Erdem, Oğuzhan, Cihan, Sinan, Mithat ve Berdan topu ağlara göndermek için çaba sarf ettiler.

Ceza sahası içerisinde dar alanda bir takımda Ahmet Alkaya, Ümit, Murat, Mustafa ve Aydın diğer takımda Yakup, Burak, Ahmet Mertve Yusuf ise kontrol pas ve çabukluk çalışması yaptılar.


Antrenmanın son 40 dakikasında ise yarı sahada çift kale maça geçildi. Mavi takım, Sami, Mustafa, Ahmet Mert, Yasin, Ahmet Çötoğlu, Sinan, Burak, Mithat, Erdem ve Oğuzhan’dan oluştu. Turuncu takım ise Noble, Yusuf, Ahmet Alkaya, Murat, Cihan, Muhammed, Berdan ve Yakup’tan oluştu. Turuncu takım maçı 2-1 kazandı. Ümit ve Muhammed’in ceza sahası dışından attığı güzel gollere, Sinan karşılık verdi.

Antrenman tam sahada dinlenme koşusunun ardından açma germe hareketleriyle son buldu.

Kaynak: www.leventspor.com
 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.