Çarşamba, Eylül 28, 2011

Köşe: Başarının sırrı



Usta kalem Orhan Budak, hafta sonu Çeliktepespor-Küçükköyspor karşılaşmasını izlemek için gittiği Seyrantepe Tesisleri’ndeki gözlemlerini bizimle paylaşıyor…

Seyrantepe Tesisleri’nde Çeliktepespor-Küçükköyspor maçını izlemeye gittim. Devre arasında sahayı gezerken dikkatimi çeken görüntü kale arkasındaki tepede dikili fidanlar ve üzerlerindeki rengarenk kurdeleler oldu. Yaklaştığımda bu fidanların yeni dikildiğini gördüm. Demek ki Çeliktepespor’da Hasan Cevahiroğlu başkan boş durmamış ağaçlandırmaya devam ediyor.

Çok değil buraları beş altı yıl öncesinde çıplak tepelerdi, şimdi ise bir ormanı andırmakta. Tesisleşmeye her yanıyla bakan bir düşüncenin eseri oldu Seyrantepe Tesisleri. Eh haliyle başarı tabiata saygı ve hizmetle birleşince  spordaki başarı her kategoride gelmektedir. Bir yanda bir sezonun başarı çizelgesi büyük bir pano ile asılmış diğer tarafta tabiata saygı tabiatın güzelliğini getiriyor. Fidanlar çizelgeye bakarken, çizelge de fidanlara bakıyor. Gülümsüyorlardır birbirlerine. Çalışınca oluyor.

Kısa bir süre sonra Seyrantepe Tesisleri’ne gelenler  kendilerini Seyrantepe Ormanı’nda bulacaklar. Sporcular da her sezon başarılarına yeni başarılar ekleyerek kulüplerine hizmet edecekler ama  en büyük hizmeti Hasan Cevahiroğlu ve ekibi vermekte sanırım, bir spor tesisi cennetini hizmete sokmakla…

YAZI-FOTOĞRAFLAR: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.