Cuma, Eylül 30, 2011

İTÜ'den 'Kurtuluş' yok

İTÜ: 2   KOCAMUSTAFAPAŞASPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grubun yeni takımlarından İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ), geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’den düşen Kocamustafapaşaspor’u, Semih ve Kurtuluş golleri ile 2-0 mağlup etti.


İTÜ Ayazağa Kampüsü Stadı’nda karşılaşan iki ekibin amacı futbol oynamak yönünde olunca, ortaya seyir zevki yüksek, keyifli bir karşılaşma çıktı. Kontrollü başlayan mücadelenin 15. dakikasında gelişen İTÜ atağında, konuk ekip kalecisinin hatası sonucu top Semih’in önünde kaldı ve aşırtma bir vuruşla Bordo Beyazlıları öne geçirdi.

Konuk ekip penaltı kaçırdı
Kalesinde gördüğü golün ardından beraberlik arayan Kocamustafapaşaspor, çok geçmeden penaltı atışı kazandı, ancak penaltıda Şişli temsilcisi kalecisi Musa başarılıydı, gol şansı tanımadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında İTÜ oyuncu değişikliği yaparken yeni transferlerini görücüye çıkardı. 70’te gelişen Bordo Beyazlıların atağında, oyuna yeni dahil olan Furkan’ın güzel asistini Kurtuluş gole çevirdi. 2. Amatör Lig’de de golcü kimliği ile öne çıkan ve takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kurtuluş gollerine devam ederken, rakiplerine de gözdağı verdi.

Skorda geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ve sergilediği mücadele ile alkış alan Fatih temsilcisinin çabaları sonuç getirmeyince, karşılaşma, 2-0 İTÜ’nün üstünlüğü ile sona erdi.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

sezay dedi ki...

şampiyon olmak için cıktık bu yola.butun takın arkadaşlarımızla bunu başaracak güçteyız.

sezay dedi ki...

şampiyon olmak için cıktık yola.butun takım arkadaşlarımla buna yürekten inanıyoruz...

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...