Pazartesi, Eylül 26, 2011

Galata çok iyi başladı

GALATA: 3 OSMANİYE İSTİKLAL: 1
İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta yer alan iki takımın mücadelesinde kazanan taraf 3-1 skor ile Galata oldu.




Yıldıztabya Stadında oynanan karşılaşmada Galata takımı tecrübesi ile maçı kazanmasını bildi. Maçın her iki yarısında da oyun ortada geçti. Karşılıklı ataklar vardı. Ancak dediğimiz gibi maçı daha tecrübeli olan Galata kazanmasını bildi.

Galata takımında yeni yapılan transferler oldukça faydalı olacaklarını gösterdiler. Özellikle kaleci Yasin çok iyi toplar çıkardı ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Kaptan Gökhan bir penaltıya sebep olsa da takımın ikinci golünü atarak hatasını telafi etti.  Galata takımının diğer iki golünü de ters vuruşlar ile İstiklal takımı kendi kalesine gönderdi. Galata takımında defansta görev yapan Gökhan orta alanda yer alan Burak, Orhan ve forvette oynayan Mehmet Kartal oldukça iyi oyun sergilediler. Bir pozisyonda sol taraftan çok çabuk şekilde kale sahasına giren Orhan’ın attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

İstiklal takımının oyun seviyesi rakibinden aşağıda değildi, ancak skora bakıldığında sadece gol yollarında yeterli olamadıklarını görebiliriz. Aslında geçen haftaya bakıldığında İstiklal takımı gol atıp gol yiyebiliyor. Takımın yetkililerinin buna bir an önce çare bulmaları gerekecek diye düşünüyorum. Eğer biraz daha çalışırlarsa daha iyi olacaklardır. Takımın tek golünü penaltı vuruşundan Nihat kaydetti.
Bu maçı izlemeye gelenler arasında Saha Komiserleri Derneği Başkan yardımcılarından Sayın Serdar Uzunoğlu’da vardı. Her iki takımada bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz. 

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

1 yorum:

orko123 dedi ki...

istiklal'in stoperlerini çok beğendim futbolda uzun top terimi olmasa nerede oynayacaklar merak ediyorum :)

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.