Pazartesi, Eylül 26, 2011

Esenler 10 kişi kaldı, Arnavutköy Bld kazandı



ESENLERSPOR: 1 ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta ilk haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçen Arnavutköy Belediyespor, ligdeki ilk maçında Esenlerspor’u 2-1 mağlup etti. Arnavutköy Belediyespor böylece resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı.


Arnavutköy Belediyespor, Esenlerspor karşısında ilk yarıda oynadığı tutuk futbol ile beklentilerin altında kaldı. Esenlerspor kurduğu genç ve diri takımla Arnavutköy Belediyespor forvetlerine gol bölgelerinde fırsat vermedi. Yeşil-Beyazlılar 20. dakikada Umut’un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ancak devrenin sonlarına doğru konuk ekipte Semih kırmızı kart gördü.

İkinci yarı Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin'in yaptığı değişiklikler kendini gösterdi. Vardar’ın oyuna girmesi ile ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırdı ve 48'de Sinan'ın güzel kafa golü ile eşitliği sağladı. Lacivert-Beyazlılar daha sonra kaptan Mustafa'yla 2-1 öne geçti. Maç da bu skorla sona erdi.

Üner'den Keşkekçi'ye teşekkür
Maçı Esenler Tokatspor, Kentyıldızspor, Hadımköyspor, Esenlerspor ve Arnavutköy Belediyespor başkanları birlikte izlediler. Maç sonrası bir açıklama yapan Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av.Ercan Üner, "Esenlerspor Başkanı Osman Keşkekçi inanılmaz bir insan; misafirine bu kadar iyi niyeti, yakın ilgi ve alakası gösteren bu başkanımızı tüm kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.