Cuma, Eylül 30, 2011

Denizli’de amatörler malzemelerine kavuştu

Denizli'de hafta sonunda başlayacak olan amatör ligler öncesi kulüplere malzeme yardımı yapıldı. İl Özel İdare bütçesinden yapılan malzeme yardımından 70 amatör spor kulübü yararlandı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Hasan Gürsoy, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, İl Genel Meclisi Üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Bayram Soysal, Denizli Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Denizli ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbol Adamları Derneği Denizli Şube Başkanı Faruk Boyacı ile kulüp temsilcileri katıldı. 

Denizli Vali Yardımcısı Hasan Gürsoy, devletin bireyleri spora teşvik ettiğini belirterek, verilen teşvikle spor kulüplerine sağlanan destek sonucu kulüplerin sporun üst yapısını oluşturduklarını ifade etti. Gürsoy,  Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan 2011-2012 Amatör Futbol Sezonu'nun barış, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde geçmesini isteyerek, takımlara başarılar diledi.


İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptığı konuşmada DİGEM’de amatörlere malzeme yardımı konusunda çalışmalar yaptıklarını anımsatarak, “Amatörlerde gençler yer alıyor. Bizde gençlere hizmet etmiş oluyoruz. Bu yardımların devamını getireceğiz. Biz sadece maddi değil manevi destekler de sağlıyoruz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ise, hafta sonunda başlayacak olan amatör sezon öncesi malzemeleri kulüplere teslim edeceklerini ifade ederek “Amatörlerin her zaman yanındayız” dedi.


Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise konuşmasında amatörlerin sıkıntılarının yerel yönetimler tarafından giderilmeye çalışıldığını ifade ederek, “ Özellikle tesis yönünden büyük sıkıntılarımız vardı. Denizli Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı tesislerle ve bize verdiği desteklerle bizleri onurlandırmıştır.  Kendisinin hakkını ödeyemeyiz. Hala biz amatörlerin yanındadır. Bunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Sayesinde güç alıyoruz, hizmetimizi daha rahat yapıyoruz. Amatör Spor Camiamız adına kendisine bir kez daha buradan teşekkür ederim.

Ayrıca her zaman bizlerin yanında olan amatör camiamızın sürekli sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a’da buradan birkez daha teşekkür ediyorum. 

Yapılan malzeme yardımı ile sezon öncesi biz amatörlerin sıkıntılarını gidermeye çalışan İl Genel Meclisi Başkanımız Syın Hüseyin Gürlesin’e, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Adem Oklu’ya, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Sayın İsmail Edip Yılmazlı’ya, İl Genel Meclis üyelerine ve İl Özel İdaresi çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum.

Her zaman amatör ruhla çalışan, amatör camianın her alanında hizmeti görev edinmiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na da teşekkürü borç bilirim.”

Süper Amatör Lig’in isim hakkını sağlık hizmetleri karşılığında alarak sorunlarımızdan birisine çaren bulan ERPA Özel Sağlık Hastanesi Sahibi ve spor dostu Sayın Rıdvan Erdemir’e camiam adına her konuda teşekkür ediyorum.

Bizler amatörlere yapılan hizmetin kutsal olduğunu inancını taşıyarak, bizlere destek veren, sahip çıkan yanımızda olan, çocuklarımızın spor yapmasını sağlayan tüm amatör spor dostlarına camiam adına minnettar olduğumuzu belirtmek isterdim. Sporla tatlandırdığınız güzel günler geçirmeniz dileğiyle herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından, futbol topu ve futbol ayakkabısından oluşan malzemeler kulüp yöneticilerine verildi.

YEREL FUTBOL SİTESİ 
 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...