Çarşamba, Eylül 28, 2011

Bu mu İftaiye aracınız?

Türkiye’nin en alt profesyonel futbol ligi olan TFF 3. Ligi’nde 25 Eylül 2011 Pazar günü İstanbul K. Çekmece Metin Oktay Tesisleri’nde Küçükçekmecespor A.Ş.-Kahramanmaraşspor A.Ş. müsabakası oynandı, maç 2-2 berabere tamamlandı. Ancak bize bu müsabaka ile ilgili gönderilen bir fotoğrafı sizinle paylaşmak istiyorum. 

 
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu her sezon öncesi yayınladığı statüde madde, madde Statlarda olması ve olmaması gerekenleri Kulüplere ve ilgililere bildirir. Bu hususlara riayet edilmesi hakkında Temsilci ve Gözlemcilere seminer verir, bilgilendirir.

Küçükçekmecespor A.Ş. ile Kahramanmaraşspor A.Ş. arasında oynanan müsabakada Gözlemci olarak Kerim Görün, Temsilci olarak da Musa Erdoğan görev yaptılar.

Sanıyorum bu maçta görev yapanlar bu ayrıntı ya atladılar ya da görmezden geldiler. Ev sahibi Küçükçekmece Spor Kulübünün itfaiye aracı diye temin ettiği vasıtaya dikkatinizi çekerim.

Bu maçta Allah göstermesin, bir olay olsa, ya da tribünde bir yangın çıksa, siz çıkan yangını bu araç ile mi söndüreceksiniz? İlgilileri her konuda daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

MADDE 9 - GÜVENLİK Ev sahibi kulüpler, seyircilerin stadyuma alınmaya başlamasından, stadyumu terk etmelerine kadar geçen sürede itfaiye ile ambulans araç ve görevlilerini bulundurmak zorundadırlar.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...