Pazartesi, Eylül 26, 2011

Bayrampaşa Kartaltepe fırsat kaçırdı

ZARA EKİNLİSPOR: 2 B. KARTALTEPESPOR: 2
İstanbul süper amatör lig 4.grupta sezonun ikinci maçında Sultangazi temsilcisi Zara Ekinli ile Bayrampaşa temsilcisi Kartalpepespor karşı karşıya geldiler. Zara Ekinli Stadında oynanan mücadelede her iki yarıda, atılan 2’şer golle 2-2 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarıyı ev sahibi Zara Ekinli karşısında 2-0 önde kapatan B. Kartaltepe 2. yarıda bu üstünlüğünü koruyamadı.
 

Karşılaşmanın ilk dakikalarında mücadeleye iyi başlayan ve ilk ciddi pozisyonu 2. dakikada sol taraftan Mehmet ile geliştiren Zara Ekinli, ceza sahası sol çaprazında Mehmet’in sert vuruşunda kaleci Selçuk iyi yer tutarak gol izni vermedi. Zara Ekinli baskısını çabuk kıran konuk B. Kartaltepe, 8.dakikada sağ taraftan geliştirdiği atakta Mustafa ceza sahası içine girdi. Osman’ın müdahalesi ile yerde kaldı ve maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Murat'la kullanan B. Kartaltepe öne geçme fırsatını kullanamadı.

20. dakikada sol taraftan gelen B. Kartaltepe, Denizin ortasında arka direkte boş kalan Murat'ın topu filelere göndermesi ile 1-0 öne geçti. 25.dakikada Cüneyt, B. Kartaltepe ceza sahası altı pas üzerinde sağ tarafında kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 31.dakikada Zara Ekinli savunması az adamla yakalayan Kartaltepe, Mustafa ile ceza sahası içine çok  rahat girdi. Mustafa, kaleci Avdil'i de geçti bomboş pozisyonda topu dışarı gönderdi. 40. dakikada bu defa sol taraftan gelen B. Kartaltepe, Deniz’in muz ortasında bomboş pozisyonda topu iyi kontrol eden Murat, kendisinin ve takımının 2.golüne imza attı. 2-0 kendi evinde mağlup duruma düşen ve skorun şaşkınlığı yaşayan Zara Ekinli,42.dakikada  geliştirdiği atakta Ramazan'ın vuruşu üst direğe çarparak dışarı gitti ve ilk yarı B. Kartaltepe'nin 2-0 üstünlü ile bitti.
  
İkinci yarıya 2-0 mağlup başlayan ev sahibi Zara Ekinli, ilk yarıda olduğu gibi mücadeleye yine iyi başladı ve 74. dakikada Olcay’ın 18'in dışından attığı golle önce farkı bire indirdi, ardından 78. dakikada Cüneyt'in golü ile eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda iki ekipte girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamadı ve maç 2-2 sona erdi.

Stat: Zara Ekinli
Hakemler: Burak Karagülle, Ahmet Barlas, Sinan Ertunga
Zara Ekinli: Emre Avdil, Osman, İsa, Uğur, Ramazan, Olcay, Mehmet, Murat, Cüneyt, Meşgul, Erkan
Teknik Sorumlu: Berkant Kahraman
B. B. Kartaltepe: Selçuk, Berkay, Cihan, Sedat, Hüseyin, Deniz, Murat, Vedat, Mustafa, Medet, Mehmet
Teknik Sorumlu: Hüseyin Tavukcuoğulları


HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.