Çarşamba, Eylül 28, 2011

Ataşehir İdman Yurdu hesabı kapattı



ADALARSPOR: 2 ATAŞEHİR İDMAN YURDU: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup maçında Ataşehir İdman Yurdu, Adalarspor’u 3-2 yenerken, geçen sezon play-off’ta kendisini eleyerek Süper Amatör Lig’den eden rakibinden rövanşı almış oldu.


Maçın henüz 1.dakikasında Adalar golü buldu. Konsantre problemi yaşayan Ataşehir İdman Yurdu orta sahadan atılan topta Yakup’u engelleyemedi ve golü ağlarında gördü: 1-0.
Bu dakikadan sonra toparlanıp seri hücumlar yapan Ataşehir İY golü buldu. Orta sahadan atılan uzun topu çok iyi takip eden Berkan, topu ağlarla buluşturdu: 1-1.
Aynı şekilde atak futboluna devam eden Ataşehir ekibi kısa süre sonra ikinci golü de buldu. Organize gelişen atakta topla son buluşan Murat Gürsu topu kalecinin sağından ağlara gönderdi ve durumu 1-2 yaptı.

Duran toplar ile şansını kullanmaya çalışan Adalar, aradığı golü kornerden seken topta buldu. Topu uzaklaştırmaya çalışan Ataşehirli futbolcular bunda başarısız olunca Erdi skoru 2-2’ye getirdi. Golün hemen sonrasında toparlanan Ataşehir İdman Yurdu sağ kanattan gelişen atakta Apo ile golü buldu ve ilk yarı bu golle 2-3 şeklinde sonlandı.

İkinci yarı gol yok 
İkinci yarıda düşük bir tempoda geçen maçta, karşılıklı ataklar gol ile sonuçlanmayınca maç Ataşehir’in üstünlüğü ile sona erdi. Centilmence geçen maç sonunda iki takım futbolcuları da rakip futbolcuları tebrik ederek soyunma odasına gittiler.

Stat: Başıbüyük
Ataşehir İY: Apo, Cemal, Serkan, Necati, Cihan, Osman, Hakan, Fuat, Murat, Apo, Berkan
Adalarspor: Emre, Orhun, Hasan, Mustafa, Tuğsal, Erdi, Abdullah, Yakup, Gökhan, Turgay, Selçuk

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

daniel dedi ki...

murat tek ne topcusun be

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...