Cuma, Eylül 30, 2011

Aliağaspor, 2011-2012 Kış Spor Okulları dönemini başlatıyor

 
İzmir Aliağa’da çocukları ve gençleri sporla tanıştıran Aliağaspor Kulübü, 2011-2012 Kış Spor Okulları dönemini başlatıyor.  Futbol, Basketbol, Güreş, Karate ve Taekwondo branşlarında eğitim verecek olan Aliağaspor Kış Spor Okullarının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Aliağaspor Kış Spor Okullarına kayıtlar 10 Ekim Pazartesi günü sona erecek. 1997-2004 yılları arası doğumlu öğrenciler, Futbol, Basketbol, Güreş, Karate ve Taekwondo olarak toplam 5 branştaki eğitimlere katılabilecek.

Aliağaspor Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, öğrencilerin belirlenen 5 branştan tercih yapabileceklerini ifade ederek, “Kış Spor Okulları kayıtlarımız 10 Ekim Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. Kayıtlarımız Aliağa Belediyesi Spor Tesislerinde bulunan kulüp binamızda yapılacağı gibi gerekli bilgiler için 0232 616 95 95 numaralı telefondan da bilgi alınabilir” dedi.


Başarılı Bir Yaşam İçin Spor Eğitimi Önemli
Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağaspor’un çocuklar ve gençler için sporla iç içe bir yaşamın kapılarını açtığını ifade ederek ailelerin çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.

Kulüp Başkanı Uğur Eren, “Kış spor okullarımızda eğitimlerimiz profesyonel Antrenörler tarafından verilecek. Spor okullarımızda çocuklarımıza küçük yaşta spor sevgisini kazandırarak gerek eğitim hayatlarında gerekse sosyal yaşamlarında da başarılı bireyler olmasını sağlamak amacındayız. Spor okullarımızda sadece spor eğitimi değil, öncelikle iyi insan ve topluma faydalı bireyler olmalarını öğretmeye çalışıyoruz. Tüm çocuklarımızı kış spor okullarımıza bekliyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN
 

1 yorum:

ztrkzg dedi ki...

iyi hoş çok güzel de yılların aliağa belediye sporu hala 1.amatör de oynuyo..2.ligin kapısından penaltılarla dönen bu takım sırf göztepe ayakta tutulsun diye 3.ligde oynama hakkını sattı..bu takımın alt yapısından yetişmiş biri olarak cidden üzülüyorum..umarım yakında profesyonel liglere geri döner bu takım..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.