Pazartesi, Eylül 26, 2011

Albayrak şoktan çıktı

ALBAYRAKSPOR: 2 ÇIKSALINSPOR: 1
Süper Amatör Lig 6.grupta sezonun ilk maçında Vardarspor’a deplasmanda farklı bir şekilde mağlup olan Albayrakspor, sahasında sezona Bakırköyspor galibiyeti ile başlayan Çıksalınspor’la karşılaştı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 2-1 kazandı.


Albayrak suni çim sahada oynanan sezonun 2. maçında ev sahibi Albayrakspor, rakibi karşısında mücadeleye iyi başladı. 10.dakikada geliştirdiği atakta penaltı kazanan Albayrakspor, geçen hafta lisansı yetişmediği için oynatamadığı oyuncu Erkan Barlak’la atışı gole çevirerek 1-0 öne geçti.  40. dakikada Engin’in attığı golle farkı 2'ye çıkaran Albayrakspor, Çıksalınspor karşısında devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Albayrakspor, sonucu korumak, Çıksalınspor ise sonucu değiştirmek için oyuna daha fazla ağırlığı koydu. 70.dakikada Harun ceza sahası dışından vurduğu sert şutla topu filelere gönderdi ve  farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda sonucu değiştirecek başka gol olmadı ve nefesleri kesen müthiş mücadele sonunda ev sahibi Albayrakspor sahadan 2-1 galip ayrılarak 3. puanın sahibi oldu. Albayrakspor’lu oyuncular kazandıkları 3 puanı, aynı gün doğum günü olan yardımcı Antrenör Serkan Teke'ye hediye ettiler.

Saha: Albayrak Suni Çim
Hakemler: Bülent Sağıroğlu, Yusuf Selim Doğru, İsmail Akbulut
Albayrakspor: Serkan, Gökhan, Erdi, Engin, Adem, Muzaffer, İsmail, Ersel, Erkan, Adem
Teknik Sorumlu: Naki Yıldız
Çıksalınspor: Oktay, Ahmet, Edip, Fuat, Selim, Taner, Hamza, Erkan, Soner, Gökhan, Okan
Teknik Sorumlu: Mehmet Mustafa Yorulmazlar


HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

Turgay Tokel dedi ki...

Erkan abi golle başlamış. Albayrak ilk maçında eksik oyuncularını çok aramış demek ki.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...