Salı, Ağustos 30, 2011

Zonguldakspor’un Kartepe kampı sona erdi


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’un Kartepe’de yaptığı kamp çalışmaları tamamlandı. Kartepe kampı sırasında üçüncü hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Büyükçekmecespor  ile oynayan kırmızı-lacivertli ekip, Murat Yılmaz’ın iki ve Yüksel Güleç’in bir golü ile 3-1 kazandı.  Oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Konya Torku Şekerspor’a yenilen, Tepecik ile berabere kalan Zonguldakspor, son hazırlık maçında Büyükçekmece ile karşı, karşıya geldi. 



Kartepe 2 numaralı sahada oynanan karşılaşmada teknik patron Talat Özden, diğer iki maçta olduğu gibi yine sahada iki değişik kadro ile çıktı. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline geçiler Zonguldakspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kırmızı-lacivertli ekibin gollerini murat Yılmaz (2) ve Yüksel Güleç (1) attı. Teknik Patron Talat Özden,  takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini, lig başlayana kadar tüm eksiklerin tamamlayarak sezona hazır bir şekilde başlayacaklarını söyledi. Yaklaşık iki haftadır Kartepe’de kamp yapan Zonguldakspor, Büyükçekmece ile oynayacağı hazırlık maçı sonrasında kampı tamamladı. Kamp sonrası izin verilen futbolcular 1 Ekim’de kendi tesislerinde toplanarak çalışmalara kaldıkları yerden devam edecekler.

(Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün)
www. demirmedya.net

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...