Cumartesi, Ağustos 27, 2011

Tepebağ Kültürspor mağlup

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor ile Güngören temsilcisi Güngörenspor Hasan Doğan Stadı'nda hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler. İlk yarıyı Gökhan'ın golü ile önde kapayan Tepebağ Kültürspor ikinci yarıda Ünal(2) ve Mehmet'in gollerine engel olamayınca sahadan 1-3'lik skorla mağlup ayrıldı.

Her iki takım teknik sorumluları da, tüm futbolcularına şans vererek hazırlık aşamasında eksiklerini görme fırsatı yakaladılar.

Tepebağ Kültürspor'un genç teknik sorumlusu Erhan Tan yaptığı açıklamada, "Alt yapımızdan çıkan gençlerle birlikte takımımıza yeni katılacak tecrübeli oyuncular olacak.  Süper Amatör Lig'e yükselebilmek için iyi bir kadro kurduk, oyuncularıma güveniyorum'' dedi. Erhan Tan ayrıca, takıma yeni katılacak oyuncuların da hafta sonundan itibaren çalışmalara başlayacağını açıkladı.

Güngören cephesinde ise teknik sorumlu Nurettin Yetim'in raporu doğrultusunda geçen sezon Süper Amatör Lig'de mücadele eden birkaç oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü ve transferlerin hafta sonuna kadar netleşeceği açıklandı. Geçen sezon Kadırgaspor'da başarılı bir sezon geçiren Erdi ile büyük ölçüde anlaşıldığı söylendi.

Her hazırlık karşılaşmasında yaşanan sorun bu maçta da kendini gösterdi. Maçı yöneten bir Hakem olmadığı için verilen kararlara itirazlar sonucunda her iki takım oyuncuları arasında tartışmalar kaçınılmaz oluyor.

HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.