Perşembe, Ağustos 25, 2011

Soma’da futbol yeniden canlanacak!

Bir zamanlar profesyonel liglerde mücadele eden Soma Sotesspor ve Soma Linyitspor ile adını Türkiye'ye duyuran Manisa’nın Soma İlçesinde uzun yıllardır uyuyan futbol, bu yıl Manisa Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Somaspor ve Soma Sotesspor ile uyanışa geçecek. Sezon öncesinde her iki takımın yaptıkları transferler ile kurdukları kadroları ile ilçedeki uyuyan futbolu uyandırmaya hazırlanırken, her iki takımın yöneticileri, her yıl katıldıkları kategorilerde şampiyonluk hedefleri ile önümüzdeki yıllarda Soma’yı profesyonel liglerde temsil edecek takım çıkarmak olduğunu söylediler. Bir başka Soma ekibi Soma Linyitspor ise alt yapı kategorilerine yaptığı yatırım ile Soma ve Türk futboluna yetenekli gençleri sunarken, tesislerini Soma ekiplerine açarak, ilçedeki Futbol'un gelişimine destek sağlıyor.

Somaspor’da yeni sezonda hedef Bölgesel Amatör Lig
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşabilmek için öncelikle takımı Teknik Direktör Mustafa Bahadır, Yardımcı Antrenörler Bahadır Özgen, Mehmet Güvendiren’dan oluşan teknik heyete emanet eden siyah-beyazlılar, transferde de seçici davranarak, hedefe koşacak oyuncular ile anlaştı. İç transferde Ömür, İdris, Can, Kadir, Seyfettin, Ozan, Anıl, Faik ile anlaşılırken, dış transferde Karagümrükspor’dan Nihat, Manisa Belediyespor’dan Emre, Ödemiş Belediyespor’dan Gökhan, Altınoluk Belediyespor’dan kaleci Melih, Poyracıkspor’dan Melih, Kuşadası Yıldızspor’dan Özgür, Göksel ve Emre, Uşak Belediyespor’dan Mustafa, Y.Sandıklı Belediyespor’dan Ahmet, Dikilispor'dan Çağrı, Torbalıspor’dan Sertaç’ı renklerine katarken, tesisleşme çalışmalarına da önem veren Somaspor, yeni sezonda maçlarını oynayacağı ATATÜRK stadını bakıma aldı. Sezon hazırlıklarının 1. etabına Soma Linyitspor tesislerinde start veren Somaspor’da çalışmalar günde iki idman ile devam ederken, 2. etap çalışmalarına 5-15 Eylül tarihleri arasında Ödemiş Gölcük’te devam edecek

Bu Ligde misafiriz
Somaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, “Bu yıl ki hedefimiz iyi futbol ve arkasından da beklenen şampiyonluk. Bizim bu düşüncelerimizi futbolculara aşılayarak Somaspor’u bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e çıkartmaktır. Soma’lıların da takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Yeni sezonda 12. adamımız olacak taraftarlarımızı iyi ve kötü günlerimizde yanımızda görmek en büyük arzumuz olacaktır. Takımımızın bu hale gelmesinde büyük katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Soma Kömürleri Genel Müdürü Ramazan Doğru ve Kulüp Başkanı Gökhan Gür; “Başarı için kenetlendik, tek hedefimiz şampiyonluk” dediler.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN VE CEVDET YILDIRIM

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.