Perşembe, Ağustos 25, 2011

Soma Sotesspor, bir şampiyonluk daha istiyor

Manisa Amatör Süper ligin yeni temsilcilerinden Soma Sotesspor, yeni sezon hazırlıklarına, Nazım Yavuz Stadı’nda devam ediyor.

Geçen yıl Manisa 1. Amatör Lig’de şampiyon olan ve Süper Amatör Lig’e yükselen Soma Sotesspor, yeni sezon öncesinde şampiyon kadrosunu korurken, Sancaklı Boköspor'dan Emin, Fırat, Kınıkspor'dan Bülent, Bergama Belediyespor'dan Levent, Poyracıkspor'dan Raşit, Savaştepespor'dan Onur, İstanbulspor'dan Kemal ve Kütahyaspor’dan Dinçer’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına, Nazım Yavuz Stadı’nda Teknik Direktör Yusuf İpek, Yardımcı Antrenör Levent Analı yönetiminde start veren mavi-beyazlı ekipte Teknik Direktör Yusuf İpek, “Yeni sezon çalışmalarımıza kendi tesislerimizde start verdik. Geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen genç kadromuza, bu sezon tecrübeli oyuncuları kattık. Eski ve yeni oyuncularımız birbirine uyum sağlamaya çalışıyor. Bizim için önemli olan takım olabilmek. Bunu sağlamak zorundayız. Oyuncularımızın sergilediği grafikten memnunuz. Çalışmalarımızı tamamen fizik ve kondisyon ağırlıklı, doksan dakika koşan, pres yapan, rakibini yapacağı presle bunaltacak bir takım olmak için çalışmalarımızı yapmaktayız” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN VE CEVDET YILDIRIM

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.