Salı, Ağustos 30, 2011

Serkan Bankoğlu: Çaycuma camiası takımına güvensin


Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde  Cumartesi günü Ereğli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertli ekip, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Hazırlıkları hakkında bilgiler veren  Antrenör Serkan Bankoğlu; “Yaklaşık 1 aydır yaptığımız çalışmalar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. 

Takımımız her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Eksiklerimizi lig başlayana kadar gidereceğiz. Yeni sezon başlayana kadar 1-2 hazırlık maçı daha oynayacağız. Bu maçlarda gördüğümüz eksikleri tamamlayıp lige hazır olarak girmek istiyoruz. Bu arada eksik bölgelerimize takviye yapmak için transfer çalışmalarımız sürüyor. Takıma katkı sağlayacak bütçemize uygun oyuncular ile görüşüyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda Zonguldakspor’da oynayan, geçen sene ise Karabük Çelik-İş Ormanspor’da forma giyen Sadettin ile görüşüyoruz. Anlaşma olduğu halde bu oyuncuyu da takımımıza katarak biraz daha güçleneceğimizi tahmin ediyorum. Lig çok güzel ve heyecanlı geçecek. Bunun sinyallerini şimdiden alıyoruz. Biz camiayı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çaycuma camiası takımına güvensin. Sahip çıksın. Bu bize yeter” dedi.

(Haber: Ercan Aygün)
www. demirmedya.net

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...