Pazartesi, Ağustos 01, 2011

Şenyurt Topal: Uğur Boral gibi yıldızlar yetiştirmek istiyoruz

Ekibimizden Bolkan Kara, Karadeniz Spor Kulübü Başkan Vekili Şenyurt Topal ile 2011-2012 futbol sezonu ve Karadenizspor ile ilgili olarak bir röportaj yaptı. Karadeniz Spor Kulübü Başkan Vekili Topal’ın merak edilen birçok soruya yanıt verdiği röportajda, Karadeniz’in öngördüğü hedefleri www.yerelfutbol.com’a anlattı.

Amatör futbol mensuplarının Ramazan ayını tebrik ederim.
Karadenizspor Kulübü Başkan Vekili Şenyurt Topal, röportaj öncesinde, “Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine bolluk, bereket, sağlık ve huzur getirmesini temenni ederek, 2011-2012 yeni futbol sezonun hiçbir sakatlığın yaşanmaması ile birlikte tüm Kulüplerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BK: Kaç yıldır Karadenizspor Kulübünde Yöneticilik yapmaktasınız?
ŞT: 10 yıldır Karadeniz Spor Kulübünde Yöneticilik yapmaktayım, amacımız; Onursal Başkanımız Türk Kızılayı Genel Başkanı Sayın Tekin Küçükali’den aldığımız bayrağı daha uzun yıllar hizmet vererek sürdürmektir.

BK: 2010-2011 sezonunda 1.Amatör Lig’de şampiyon oldunuz ve yeniden Süper Amatör Lig’e dönüş yaptınız. Yeni sezonda Karadenizspor Kulübü’nün hedefleri nelerdir?
ŞT: 2011-2012 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de genç, çok koşan, mücadele eden ve hedefleri olan amatör ruhlu, amatörce mücadele eden, gelecekte futboldan ekmek yiyecek futbolcularla mücadele ederek başarılı olmak istiyoruz. Bunun yanında Karadenizspor Kulübünde her kategoride görev almış tecrübeli hocamız, Tevfik Güneş’i Genel Kordinatör olarak görevlendirerek yanına genç, hedefleri olan Tuncay Topçu kardeşimizi de katarak, hedeflerimiz doğrultusunda başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.

BK: Karadenizspor Kulübü alt yapıda Gaziosmanpaşa ve İstanbul’da başarılı sonuçlar almaktadır. Bundan sonra da alt yapı ile ilgili tasarruflarınız neler olacak?
ŞT: 2010-2011 sezonunda U-17 takımımız Türkiye 5. olarak sezonu tamamlamıştır. Kulübümüze bu önemli başarıyı yaşatan başta teknik heyetimizi ve futbolcularımızı bir kez daha kutluyorum. Karadenizspor Kulübü olarak alt yapıda tüm kategorilerde genç futbolcu kardeşlerimize futbol eğitimi yanı sıra, topluma ahlaklı, terbiyeli ve aynı zamanda kültürlü birer birey yetiştirmek, Kulübümüzün misyonudur. Karadenizspor Kulübü olarak, Türk futboluna Uğur Boral gibi yıldızlar yetiştirip sunmaya devam edeceğiz.

BK: İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde, Sayın Ali Düşmez’i desteklediniz ve listesinde görev aldınız neden Ali Düşmez?
ŞT: İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Spor Kulüplerinin birlik ve beraberliğini bir kez daha gördük ve yaşadık. Ben, bizi destekleyen bizimle birlikte hareket eden Kulüp Başkanlarına ve Delegelerine teşekkür ediyorum. Sayın Ali Düşmez ve ekibine inandığım için onlarla birlikte görev aldım. İstanbul amatörünün bundan sonra daha iyi temsil edileceğine inancım sonsuzdur.

BK: İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda çalışmalarınız ne yönde olacak?
ŞT: Amatör sporun içinde her zaman çalışmalarımızı yapıyoruz. Yönetim Kurulunda görev almamdan dolayı sorumluluğum bir kat daha artmıştır. Başkanımız Sayın Ali Düşmez bana uygun göreceği ve her türlü görevi yapmaya hazırım.


HABER VE FOTOĞRA: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.