Pazartesi, Ağustos 29, 2011

Selimiye lige daha hazır


SELİMİYESPOR: 1 İMES: 0
İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Selimiyespor, kendi sahasında İMES takımı ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.


Selimiye teknik heyeti aynı güne 2 maç alarak tüm oyuncularını görme fırsatı yakaladı. Sabah 9'da ilk önce Yeldeğirmeni ile karşılaşan ekip , saat 11'de kadrosunu tamamen değiştirerek İMES karşısına çıktı. Selimiye Stadı'nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip iyi başladı. İlk yarıda özellikle Sinan ile etkili pozisyonlar bulan takım golü bulamayınca ilk yarı golsüz sona erdi. İMES takımı ise kontrataklarla pozisyonlar yakaladı, ancak kaleci Berk'i geçemedi.

İkinci yarıda da etkili futbol oynayan ev sahibi ekipti. Özellikle Mete ve Sinan ile kanatlardan ceza sahasına inen ekip aradığı golü Kaan ile buldu. Sağ kanattan yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan golcü oyuncunun vuruşu ağlarla buluştu 1-0.

Bu sezon 6. grupta mücadele edecek Selimiyespor her sezon olduğu gibi bu sezonda oynadığı futbolla kendine üst sıralarda yer bulacak gibi gözüküyor. Kaleci Berk geçen haftalarda aldığı darbe ile elmacık kemiğini çatladığı için maske ile maçlara çıkıyor. İMES takımı ise kondisyon yönünden çok eksikler. Organize olamıyorlar. Kanatta Gökhan'ın, orta sahada Abidin'in taşıdığı toplarla etkili olmaya çalıştılar. Eğer takviye yapılmaz veya sezon başlayana kadar fizik güçlerini bulamazlarsa 3.grupta zor bir sezon onları bekliyor.    

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.