Pazar, Ağustos 28, 2011

Sarıyer U18 hazırlıklarını sürdürüyor

Yeni sezonda Gençlik Geliştirme Ligi'nde mücadele edecek Sarıyer U18 takımı, Teknik Direktör Köksal Uzun yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yaklaşık 2 ay önce hazırlıklarına başlayan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Beyaz Martılar sergiledikleri performans ile sezon öncesi olumlu sinyaller verdi. Geçtiğimiz hafta Bahçeköyspor ile karşılaşan ve rakibini farklı mağlup eden Mavi Beyazlılar, son hazırlık karşılaşmasında aynı ilçe takımlarından Ferahevlerspor'u 4-2 ile geçmesini bildi. 

Mavi Beyazlıların Teknik Direktörü Köksal Uzun takımının iyi bir seviyede olmasına rağmen hâlâ eksiklerinin olduğunu söyledi. Sezon başlayana kadar zamanlarının bulunduğu, gerekli gördükleri takdirde takviye yapacaklarını belirten Uzun, 'A Takıma oyuncu yetiştirip, kazandırmak, herkesin olduğu gibi bizimde hedefimiz. Ancak öncelikli gayemiz topluma faydalı olabilecek başarılı bireyler yetiştirmektir' ifadelerini kullandı.

'Oyunculara aşırı yük bindirmemeliler'
Takımın gelen durumundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzun, futbolcu velilerinden ricada bulundu: ' Velilerin en büyük beklentisi, çocuklarının futbolcu olacağını düşünmesidir. Her futbol oynayan futbolcu olacak diye birşey yok. Çocuklarımız burada spor yaparak sosyal gelişimlerine bir anlamda katkıda bulunuyorlar. Futbolcu yerine bu çocuklar ressam, müzisyen ya da sanatkâr da olabilirdi. Futbol oynuyorlar diye fazla beklenti içine girip aşırı yük bindirmemek gerekli.'

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.