Cuma, Ağustos 26, 2011

Sadabad’a sevindirici haber

Geçtiğimiz sezon, 1. Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve Ligi, Taşköprüspor’un 1 puan altında, 13 puanla sonuncu bitirdiği için küme düşen Kağıthane temsilcisi Sadabad Spor Kulübü, bilindiği gibi uzun süren Hukuk mücadelesi sonucunda TFF Tahkim Kurulu’ndan da red cevabı almıştı.

Ancak, Sadabad Spor Kulübü’ne bugün TFF Tahkim Kurulu’ndan sevindirici bir haber geldi. Sadabad Spor Kulübü’nün “bu olayda 3. taraf durumunda olması nedeniyle, 5 iş günü içerisinde itiraz yapma zorunluluğu bulunamayacağı hakkında” verdiği dilekçeyi haklı bulan ve itirazı yeniden değerlendiren TFF Tahkim Kurulu, Sadabad Spor Kulübü’ne gönderdiği yazıda, dosyanın yeniden görüşüleceğini bildirdi. Bunun üzerine TFF Tahkim Kurulu’na yeniden başvuru yapan ve gerekli harcı yatıran Sadabad Spor Kulübü, elindeki tüm bilgi ve belgelere güvenerek yeniden 1. Amatör Ligde mücadele etme hakkının geri verilmesini ümit ediyor.

Not: Haberde kullanılan fotoğraf, bilerek tercih edilmiştir. Sayın Bünyamin Aygün’ün, Kağıthane Sadabad sokaklarında çektiği bu fotoğraf bir sergide gösterilmiştir.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...