Pazartesi, Ağustos 29, 2011

İlk prova Esenler Öz Yavuzselim'in

ESENLER ÖZ YAVUZSELİM: 3 İST.KASTAMONUSPOR: 1

İstanbul 1.Amatör Küme 8. grupta mücadele edecek iki ekip Esenler Öz Yavuzselimspor ile İst. Kastamonu takımları lig öncesi provasında Esenler Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.



Her iki ekipte ayağa top oynayan takımlar olunca özellikle ilk yarısı seyir zevki yönünden güzel bir mücadeleye sahne oldu. Maça etkili başlayan İst.Kastamonu takımı yakaladığı pozisyonlarda Yusuf'u geçemedi. Tecrübeli oyunculardan kurulu Esenler Öz Yavuzselimspor organize geldiği ilk atakta golü buldu. Sağ kanattan Yavuz'un ortasına iyi yükselen Übeyt'in kafa vuruşu ağlarla buluştu. Golden sonra oyun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip kalecinin hatasında Übeyt ile ikinci golü buldu.

İkinci yarıda oyun temposu düşerken ev sahibi ekip Okan ile farkı 3'e çıkarttı. Genç oyunculardan kurulu İst.Kastamonu takımı oyuna sonradan dahil olan Tahsin ile gol bularak skoru 3-1' e getirdi. 

İki ekipte aynı grupta mücadele edecek olmasına rağmen as kadroları ile maça çıktılar. İst.Kastamonu takımı genç futbolculardan kurulu bir ekip. Eğer bitiriciliği olan bir golcüleri olursa grupta şampiyonluk adaylarından birisi. Esenler temsilcisi ise daha tecrübeli futbolcularla sezona hazırlanıyor. Her oynadıkları maçta üzerine koyarak ilerliyorlar. Her iki ekipte 8.grubun şampiyonluk adaylarından.


Esenler temsilcisinde 2. Başkan Mehmet Sirkeci'de maçı izleyenler arasındaydı. Oyuncuları ve teknik heyete olan güvenini anlatan 2.Başkan bu sezon mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.