Pazartesi, Ağustos 29, 2011

Köşe: Mehmet Tan'la İstanbul SAL gruplarına bakış




Kura çekimi yapılırken kuraya katılanların ortak fikri; düşmek istemedikleri grubun 6. Grup, en kolay grubun ise 3. Grup olduğu idi.  



1.Grup: Favoriler; geçen yılki iyi oyuncularını tutup dış transferde çok iyi oyuncular alan Halide Edip Adivar SK ve SAL'ın en iyi kadrolarından birini oluşturan Leventspor. Bu ekipler dışındakilerin şansı çok az.


2. Grup: Favoriler: Hazırlık maçlarında iyi bir ekip görüntüsü çizen CFS Bağcılar ve geçen yıl grubunda açık ara birinci olarak çıkan, mevcut kadrosuna takviyeler yapan Arnavutköy Belediyespor.
Plase: Başlangıçtaki kaosu çabuk atlatan, kaybettiği oyuncuların yerine takviyeler yapabilirse Fenerköyspor. 
Sürpriz: Heyecanı ve İstikrarlı yapısı ile İstanbul Sinopspor.


3.Grup: Diğer gruplara göre daha kolay ama kimin şampiyon olacağı, kimin düşeceğini kestirmek çok kolay değil. 


4.Grup: Favori: Çok iyi transferler yapan, iyi bir kamp dönemi geçiren, başarısızlığa tahammülü olmayan Vefa. Plase: İyi bir kadro oluşturan Kuştepe. Sürpriz: İstikrarlı yapısı ve geçen yıl play-off oynayan kadrosuna iyi takviyeler yapan İdealtepespor.


5.Grup: Bu grupta takımların güçleri anlamında dört takım öne çıkıyor. 
Favoriler: İyi transferler yapan ve fanatik bir taraftar topluluğuna sahip olan Çengelköy, iyi bir hocaya ve kulüp yapısına sahip olan, geçen yıl play off yapmış olan Çatalcaspor, geçtiğimiz yıl ki kadrosunu koruyup üstüne takviyeler yapan, kadrosuna iyi bir Santrafor ilave edebilirlerse Çakmakspor. 
Sürpriz: İstikrarlı yapısı ile Bağlarbaşıspor.

6. Grup: Zor bir grup. Favori: Geçtiğimiz yıl ki kadrosunu tamamen değiştirip çok iyi transferler yapan, özel maçlarda iyi görüntüler çizen, heyecanlı yönetimi ile Çekmeköyspor, geçen yıl son maçlarda küme düşmekten kurtulan, kadrosuna iyi takviyeler yapıp hazırlık maçlarında lig için olumlu tablo oluşturan Tuzlaspor, bu sezon çok iyi ilaveler yapıp artık hedefimiz daha üstler diyen Çıksalınspor, istikrarları sistemleri, çok iyi alt yapıları ve mevcut kadrolarına yaptıkları iyi takviyelerle Selimiye ve Paşabahçe.


YAZI: MEHMET TAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.