Pazar, Ağustos 28, 2011

İstanbulspor tecrübesini konuşturdu



İSTANBULSPOR: 5 TOPKAPISPOR: 0
Ayazağa Atatürk Stadı’nda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbulspor ve geçen sezon Süper Amatör’den küme düşerek 1. Amatör’de mücadele edecek olan Topkapıspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İstanbulspor farklı bir şekilde kazandı. Sarı-Siyahlılar rakip filelere ilk yarı 3, ikinci yarıda ise 2 gol bırakarak sahadan 5 -0’lık sonuçla ayrıldı.

İlk yarıda Ali Mumcu şov 
Mücadelenin ilk yarısında oldukça yüksek bir tempoda oynandı ve pas trafiği İstanbulspor adına üst safhadaydı. Ali Mumcu oyunda kaldığı 45 dakikalı süre içerisinde oynamış olduğu futbolun yanı sıra atmış olduğu 3 golle tecrübesini konuşturdu. Maçın henüz başında Ali Mumcu sağ çaprazdan serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi kaleci topu çıkaramadı. 

Daha sonra sağ kanattan yapılan ortada kafa vuruşu direkte patladı, Ali Mumcu dönen topa tekrar kafa vurdu ve çok rahat bir gole imzasını attı: 2-0.
3.gol de ilk yarının son dakikalarında bir başka duran toptan ama bu kez penaltı atışından geldi. Topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderen usta ayak Ali Mumcu ilk yarıyı 3-0 olarak tescil etti.

İkinci yarıda Yasin Markal sahnede 
İkinci yarıda İstanbulspor farklı bir 11 ile sahada yerini alırken, Topkapıspor birkaç değişikliğe gitti. Yasin Markal’ın orta alanda defasın arkasına saldığı topta Hüseyin’in düzgün vuruşunda top direğe çarparak ağlarla buluştu. Mücadelenin son golünde ise Yasin Markal yine ince bir pas ile Ayhan’ı topla buluşturdu Ayhan topu dışarıda olan arkadaşı Buğra’ya gönderdi o da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...