Perşembe, Ağustos 25, 2011

Foça Belediyespor için umutlar yeşerdi




Üyeleri değişen Tahkim Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu TFF'tarafından bir anda küme düşürülen Foça Belediyespor’da mücadeleye devam kararı alındı. 


22 Ağustos 2011 Pazartesi günü karara itiraz eden Foça Bld.spor yönetimi, 16 Ağustos 2011 tarihinde kulübe fakslanan son karar için tekrar 'Duruşmalı Toplantı' talep etti. 


Asbaşkan Hasan Güller yaptığı açıklamada, Foça Belediyespor Kulübü’nün haklılığının bu karar metninde bile aslında tescil edildiğini, buna rağmen keyfi olarak küme düşürülmesine karar verildiğinin açıkça görüldüğünü söyledi. Kararın gerekçesi olarak gösterilen 5 günlük itiraz süresinin maç yapan iki takım için geçerli olduğunu, kendilerinin bu olayda üçüncü taraf olmaları nedeniyle Yargıtay içtihatlarında da olduğu üzere bu sürenin öğrenildiği tarihten başladığını belirtti. 


Hasan Güller, “Ligde kalmak için baraj maçını oyna diyen kurul, maçı oynatan ve bunu tescil eden kurum, beni BAL’a davet eden kurum, gerekli teminatları alan kurum bu sefer diyor ki 'Foça Belediyespor Kulübü’nün 2011- 2012 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele etmesine karar verilmiştir' böyle bir şey olabilir mi? Sonuna kadar hakkımızı arayacağız. İzmirspor ya da Yeşilova’ya karşı bir düşüncemiz yok. Onlar maç yapacaksa yaparlar. Çıkacaksa çıkarlar. Foça Belediyespor kazanmıştır, Bu hakkı kimselere verecek değiliz" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...