Pazartesi, Ağustos 29, 2011

F. Karagümrük, İstiklal’i mağlup etti


O. İSTİKLALSPOR: 0 KARAGÜMRÜKSPOR: 4
Deplasmanlı Amatör Lig temsilcilerinden F. Karagümrük, Süper Amatör Lig, 1. grup temsilcisi Osmaniye İstiklalspor ile Bakırköy Belediye Stadında oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı. Karagümrük’e farklı galibiyeti getiren golleri, Oğuzhan (2), Sinan ve Emre attılar.




Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren F. Karagümrük, Bakırköy Belediye Stadında Süper Amatör Lig, 1. grup temsilcisi Osmaniye İstiklalspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında oyunda tansiyon zaman, zaman yükselse de, iki takım futbolcularının iyi niyetleri ve kenar yönetimin yerinde müdahaleleri ile tansiyon, süre ilerledikçe düştü. İlk yarıda Abdullah Koparan ile 2 net fırsattan yararlanamayan F. Karagümrük, 44. dakikada Oğuzhan ile 1-0 öne geçti


Karşılaşmanın 63. dakikasında yine Oğuzhan’ın ortasında,  Osmaniye İstiklalspor defansına çarpan top, kaleciyi kontipiyede bıraktı ve fark ikiye çıktı. İlerleyen dakikalarda oldukça rahat bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlılar, Bakırköyspor’dan transfer edilen Emre ile önce skoru 3-0 yaptı. Maçın 82. dakikasında ise F. Karagümrük’ün Yenibosna’dan transferi Sinan farkı dörde çıkardı. Karşılaşmada ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 4-0 F.Karagümrük’ün galibiyetiyle sona erdi. 


Yenilenen kadrosu ile bu sezon ligde ses getiren bir takım olmak istediklerini ifade eden F. Karagümrük Başkanı Sayın Yaşar Ecim, başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Başarılı Teknik adam Hüseyin Aydoğan’a çok güvendiklerini ifade eden Yaşar Ecim, “Hüseyin Aydoğan yönetimindeki takımımız bu sezon ligde iyi işlere imza atacaktır, bu sezon amatör ligdeki son senemiz olacak” diye konuştu.

Geri sayım sürüyor
Bölgesel Amatör Ligin bu sezon çok daha çekişmeli geçeceğini ifade edin Yaşar Ecim şöyle devam etti: “Tüm takımlar kadrolarını yeniledi. Biz de bu takımlardan biriyiz. Kadromuza önemli isimler kattık. Karagümrük’ü başarıya taşıyacak oyuncu yapısıyla mücadele edeceğiz.

Biz de bir anlamda kabuk değiştirdik. Başarıya aç ve oldukça genç futbolcularla yola çıkacağız. Tabi bunların yanında Abdullah, Murat ve Hakan gibi tecrübeli futbolcularımız var. Spor Toto 3. Lig hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Zor bir maraton bizi bekliyor. Ama biz her türlü zorluğun üstesinden gelecek güce sahibiz. Artık ligin başlaması için geri sayımdayız” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Çarşamba gününden itibaren takımı kendi tesislerinde kampa alacaklarını ifade eden F. Karagümrük Başkanı Sayın Yaşar Ecim, tüm futbol camiasının Ramazan Bayramını kutladı.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

İslam Tarihi dedi ki...

bu sene son amatör

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.