Salı, Ağustos 30, 2011

Erol Ayçiçek, Gazi Mahallesi’nde


İstanbul Süper Amatör Lig’de 2011-2012 sezonunda 4. grupta mücadele edecek olan Gazi Mahallesi Spor Kulübü, bugün flaş bir transfere imza attı.

Bir yandan yeni sezon için hazırlıklarını devam ettiren Gazi Mahallesi Spor Kulübü, diğer taraftan da eksik gördüğü bölgelere takviye yapmaya devam ediyor. Sultangazi temsilcisi, son olarak geçen sezon Çekmeköyspor'da forma giyen 36 yaşındaki tecrübeli kaleci Erol Ayçiçek ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş alt yapısında futbola başlayan, daha sonra sırası ile K. Karabükspor, İzmirspor, Tokatspor, Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdu, Gaziosmanpaşa, Ofspor, Darıca Gençlerbirliği, Yolavaspor, As Akyazıspor, İst. Hürriyet Gücü ve son olarak geçen sezon Çekmeköyspor'da forma giyen tecrübeli file bekçisi Erol Ayçiçek, Gazi Mahallesi Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen imza töreninde  1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Gazi Mahallesi Spor Kulübü tesislerde düzenlenen imza töreninde, Gazi Mahallesi Spor Kulübü As Baskanı Endercan Çiçek, Başkan Yardımcıları Aydın Kapukaya ve Casim Çelik ile birlikte Genel Kaptan Kenan Çetin de hazır bulundu. Sitemize imza töreni sonrası konuşan Genel Kaptan Kenan Çetin, hedefi şampiyonluk olan bir takım kurduklarını belirterek, Gazi Mahallesinin hedefine katkı sunacak tecrübeli file bekçisi Erol Ayçiçek'i transfer ettik. Bölgesel  Lig hedefimize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Erol Ayçiçek de attığı imzanın kendisi için de çok önemli olduğunu belirterek, yeni takımı içinde elinden gelen tüm çabayı ortaya koyacağını söyledi.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...