Pazartesi, Ağustos 29, 2011

Ereğlili kızlar Türkiye şampiyonu


Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finalinde Konak Belediyespor'u 4-2 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.



Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Sakarya’da oynanan final maçında, Ereğli Belediyespor’lu kızların rakibi Konak Belediyespor karşısında üstün bir oyun ortaya koyduğu belirtildi.
Ebru (3) ve Cansu’nun kaydettiği gollerle rakibini 4-2 mağlup eden Ereğli Belediyesporlu kızlar, Türkiye Şampiyonluğu ipini göğüsledi. Final maçının sonunda Türkiye Şampiyonu ekip sahada büyük sevinç yaşarken, Antrenör Yıldıray Ağar ve bazı sporcular gözyaşlarına hakim olamadı.


Ereğli Belediyespor’un Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’ndaki şampiyonluğunun yanı sıra, takımdan Ebru Topçu’nun turnuvanın en değerli oyuncusu seçildiği, Ereğli Belediyespor’un da Fair-Play ödülüne layık görüldüğü de öğrenildi.

Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Yıldıray Ağar, maç sonunda şunları söyledi: “Büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bütün sporcularımızla gurur duyuyorum. Bize desteğini her zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a, yönetimimize ve bizi gönülden destekleyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Ereğli’nin çağdaş yüzünü ortaya koyan kız takımımız kupayı başkanımız Halil Posbıyık ve Ereğli halkı için kazandı.”
Ereğli Belediyespor Yıldız Takımı, 6 grupta toplam 33 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonasında oynadığı 8 maçta toplam 38 gol atarken, kalesinde yalnızca 3 gol gördü.

HABER-FOTOĞRAF: SONGÜL SABRİYE AŞIR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.