Cuma, Ağustos 26, 2011

Bursa Kurtuluşspor’da 3 imza birden

Yeni sezonda hedefi Bölgesel Amatör Lig olan ve bu doğrultuda transferlerine devam eden Bursa temsilcisi Kurtuluşspor, son olarak 3 oyuncuyu renklerine bağladı.

Kurtuluşspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde 3 oyuncu kendilerini sarı kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Daha önce Kurtuluşspor ile sözleşme imzalamasına rağmen takımdan ayrılarak Karadeniz Güvenspor ile anlaşan kaleci Burak, sağ bek oyuncusu Yavuz, Gençlergücü’ne giden defans oyuncusu Volkan ve Ispartaspor ile anlaşma yapan sol bek oyuncusu Gökhan’ın yerine Emniyetspor’un kalecisi Emre, daha önce Gençlergücü ve Kafkasspor’da forma giymiş olan Yusuf ve Yenişehir Belediye’de oynayan milli oyuncu Hakan Onbaşı getirildi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kurtuluşspor As Başkanı Gülbey Koçan, takımdan ayrılan 3 oyuncunun yerine takviye yaptıklarını belirterek: “Takımla ilişkisini kesen kaleci Burak’ın yerine, geçen yıl Emniyetspor’da özellikle Play-Off müsabakalarında başarılı bir grafik çizen Emre arkadaşımızı transfer ettik. Defansta görev alan Volkan kardeşimiz de Gençlergücü’ne gitti. Onun boşluğunu doldurmak için de yine geçen yıl Yenişehir’de başarılı maçlar çıkaran, 5-6 yıl profesyonel oynamış ve defalarca milli takım forması giymiş Hakan Onbaşı kardeşimizi transfer ettik. Defansta görev alan ve Karadeniz Güvenspor’a giden Yavuz kardeşimizin yerine de daha önce Gençlergücü ve Kafkasspor’da forma giymiş olan Yusuf kardeşimizi transfer ettik.” dedi.  

Kurtuluşspor As Başkanı Gülbey Koçan, transferleri büyük ölçüde tamamladıklarını kaydederek, ancak teknik heyetin talebi doğrultusunda yönetim kurulu olarak değerlendireceklerini sözlerine ekledi. Koçan yeni transferlerin kulübe hayırlı olmasını temenni etti.

HABER-FOTOĞRAF: ŞABAN KILIÇCI

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...